Správna podprsenka vám uberie aj 4 kilá! Ako vybrať dobrú push-upku?

Podprsenky zvané push-upky sa na svetových módnych mólach už takmer nevyskytujú. Napriek tomu sú však medzi ženami žiadané.

25.02.2018 08:00
S push-up podprsenkami sa stále cítia mnohé... Foto:
S push-up podprsenkami sa stále cítia mnohé ženy sebavedomejšie a príťažlivejšie. Model na snímke Lovehoney.
debata

Ak patríte medzi ne, mali by ste vedieť jedno. Vyberať si treba podprsenky z mäkkých materiálov. „Ak ste fanúšička push-upiek, dbajte na materiál a takzvané soft-touch vyhotovenie, ktorého základom sú nové mäkké peny, ktoré eliminujú miestny, bodový tlak a zmenšujú zdravotné riziká pri dlhodobom nosení,“ uviedol počas prednášky na veľtrhu Styl a Kabo v Brne Martin Kárych zo spoločnosti ALTRA.

Šitý košík, ktorý je dnes pri spodnej bielizni trendový, si môžu dovoliť aj dámy s väčším poprsím. „Akurát majte na pamäti, že horná časť má okrem estetického významu aj význam praktický a prsia fixuje pri pohybe,“ uviedol Kárych.

Pokiaľ sa žene zmení výraznejšie postava, má zmeniť aj podprsenku. Odborníci tvrdia, že postava ženy sa počas života mení v priemere zhruba sedemkrát.

Pri dámskej bielizni je tiež zaujímavé uvedomiť si, koľko faktorov vplýva na naše pohodlie, ale tiež náš dojem na ostatných. Podľa Kárycha dokáže správne zvolená podprsenka opticky ubrať až štyri kilogramy. Pri voľbe farieb by sme sa mali riadiť intuitívne pocitom pohody – správne volená farba podprsenky je totiž jeden z faktorov určujúcich pohodu nositeľky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #bielizeň #výber #podprsenka #push-up

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...