Tri veci v starostlivosti o krásu, na ktorých radšej nešetrite!

Ak by ste mali investovať do krásy a starostlivosti podľa rád ženských magazínov, zrejme by vám na to nestačili ani dve výplaty. Ale niekedy sa luxus oplatí.

24.02.2018 08:00
ruky, manikúra Foto:
Profesionálna manikúra je jednou z vecí, do ktorej by ste mali investovať.
debata

Podľa odborníkov na krásu existuje pár vecí, do ktorých sa oplatí investovať. Vďaka nim sa budete cítiť nielen krajšia, ale aj spokojnejšia.

Dobrý krém

Nájsť ho je úloha pomerne náročná. My vám radíme jedno, pri výbere krému na pleť, posuňte váš rozpočet smerom nahor a voľte s rozumom a radami odborníkov. Pokožka si zaslúži dobrú starostlivosť – platí to pre čistenie, aj sérum. Azda najdôležitejší je však krém, ktorý pleti dodáva dôležité vitamíny a látky prospešné pre pokožku.

Manikúra a pedikúra

Starostlivosť o nechty je pre niektoré ženy skutočným domácim relaxom. Nebránime vám v ňom, aspoň raz za čas sa však zverte do rúk profesionálok, ktoré sa na jednotku vysporiadajú aj s drobnnými nedostatkami v podobe zhrubnutej kože či napríklad záderov. A zvládnu to lepšie ako vy.

Profesionálne farbenie a strihanie

Účes je dôležitou súčasťou vášho vzhľadu a mal by byť bezchybný. O strih sa postará šikovný odborník, ale rovnako by ste mali zveriť vašu hrivu do rúk aj šikovnému a talentovanému koloristovi. Samozrejme, pre prípady núdze môžete doma používať tónovacie šampóny, ktoré sa po pár umytiach z vlasov stratia – pokiaľ je to však možné, domáce farbenie vlasov nahraďte tým profesionálnym v salóne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #Telo #starostlivosť

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...