Prvá dáma USA má štýl! Oblečte sa do žltej podľa pani Trumpovej

O politike Donalda Trumpa si môžeme myslieť čokoľvek aj o minulosti jeho manželky Melanie, ktorú si médiá pravidelne podávajú pre jej vystupovania či kauzy súvisiace s mužom. Ale jedno je isté - štýl jej uprieť nemožno.

12.02.2018 07:00
debata (1)
Prvá dáma USA Melania Trump a jej manžel -... Foto: SITA/AP, Evan Vucci
Prvá dáma USA Melania Trump a jej manžel - americký prezident Donald Trump Prvá dáma USA Melania Trump a jej manžel - americký prezident Donald Trump na návšteve Ohia.

Slovinská rodáčka a aktuálna prvá dáma Ameriky predvádza od vstupu jej polovičky do prezidentského úradu veľmi elegantný a príťažlivý ženský šatník, v ktorom dominujú lichotivé strihy, príťažlivé siluety a jednoduché kombinácie farieb či detailov.

Pred pár dňami Trumpová prekvapila počas pracovnej cesty jej muža do Ohia, keď si na seba vzala pomerne výraznú kombináciu s masívnym zastúpením žltej farby.

Hoci ladenie doplnkov (rukavice, kabelka) bolo trošku otrocké, výsledný efekt nepochybne zaujal. Fotografov aj verejnosť. A nás inšpiroval k tomu, aby sme pre vás skúsili podobný „look“ vyskladať aj z dostupnejších zdrojov.

zväčšiť Vyskladajte si šatníkovú kombináciu inšpirovanú... Foto: archív značiek, koláž: zg
Vyskladajte si šatníkovú kombináciu inšpirovanú Melaniou Trumpovou. Vyskladajte si šatníkovú kombináciu inšpirovanú Melaniou Trumpovou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #štýl #oblečte sa podľa #žltá #hnedá

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...