Februárové novinky vo svete krásy: 9 inšpirácií pre pery či pleť

Svet ženskej krásy je bohatý na nepreberné množstvo produktov. A novinky stále pribúdajú. Aj mesiac február sa nesie v ich znamení.

07.02.2018 07:00
Yves Saint Laurent Foto:
Jar sa ponesie v znamení intenzívnych farieb na perách. Skúšať ich môžete už vo februári.
debata

Na svoje si prídu dámy, ktoré rady testujú novinky na čistenie pleti, ale aj tie, ktoré milujú dekoratívnu kozmetiku. Zavŕšiť to môžete aj novými vôňami. Jar sa predsa hlási o slovo!

1. Nočný krém a maska v jednom Slow Âge od Vichy je novinka v rámci obľúbenej línie francúzskeho kozmetického výrobcu. Pomáha okysličovať a obnovovať pleť a je možné ho použiť ako nočný krém alebo ako masku. Obsahuje resveratrol či baikalín, ktorého obmedzujú oxidačné a zápalové procesy v pokožke.
Odporúčaná cena: info v predaji

Smooth Sugars od L'Oreál Paris

2. Odličovacie mlieko Fleurs Rares od L'Oreál Paris je čistiaci prípravok na pleť obohatený o výťažky z ruže, pričom v rade pre normálnu až mastnú pleť sa k nim pridávajú výťažky z lotosa a pri suchej pleti je to zase jazmín. Pleť čistí a zároveň chráni pred vplyvmi vonkajšieho prostredia.
Odporúčaná cena: 7,99 eura

3. Olej na vlasy Hair Rituel od Sisley Hair (v sieti Marionnaud) poskytuje výživu vlasom, dodáva im lesk a zároveň vitalitu. žiarivé, jemné a plné života. Aplikácia už malého množstva od stredu vlasov po končeky sa odporúča do vlhkých ale aj suchých vlasov.
Odporúčaná cena: 81 eur

4. Rúž Tatouage Couture od Yves Saint Laurent je prelomovou novinkou, ktorá prináša intenzivnú farbu na perách na dlhé hodiny. Novinka disponuje novým aplikátorom a stačí len málo, aby pery pokryli intenzívne farebné pigmenty. Bude dostupný až v 24 odtieňoch.
Odporúčaná cena: 37 eur

5. Vôňa Jimmy Choo Blossom Special Edition (v sieti Fann Parfumérie) je predzvesťou jari a po zimných mesiacoch prináša sviežu, kvetinovú vôňu. Ide o kombináciu santalového dreva, exotického ovocia a kvietkov frangipani v inovovanom flakóne tejto vône.
Odporúčaná cena: 45 eur za 40 ml EdP

6. Vyhladenie a vyživenie pleti sľubujú nové „scruby“ (Smooth Sugars od L'Oreál Paris) obsahujúce cukor a exfolianty prírodného pôvodu. Na rozjasnenie pleti môžete skúsiť kombináciu cukrových kryštálov s olejom z hrozna, či práškom z bobúľ acai. Pleť po aplikácia vyhladia a rozjasnia.
Odporúčaná cena: 11,99 eura

Rúž z edície Viva Glam Sia od značky Mac

7. Nájsť ideálnu riasenku nie je pre ženy jednoduché. Zázraky (a poriadne husté mihalnice) sľubuje novinka zo siete Douglas, riasenka Collection Lash Augmented s kefkou s drobnými štetinkami v tvare kvetiny.
Odporúčaná cena: info v predaji

8. Nové balzamy Labellino pery ošetrujú a hydratujú. Novinkou mesiaca február je balzam s vôňou kokosu a aloe vera, ktorý rovnako ako ďalšie dve nové variácie pery ošetria a dodajú im jemný lesk.
Odporúčaná cena: 5,69 eura

9. Rúž z edície Viva Glam od značky Mac má na svedomí speváčka Sia. Ide o žiarivý a výrazný červený odtieň, výťažok z predaja tohto produktu má zároveň benefičné účely a pomáha obetiam choroby AIDS.
Odporúčaná cena: info v predaji

Smooth Sugars od L´Oreál Paris
Nočný krém a maska v jednom Slow Âge od Vichy.
+6Balzam Labellino s vôňou kokosu a aloe vera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krása #žena #vôňa #kozmetika #pleť #novinky #február

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...