Čo hovoríte na klobúkové variácie dánskej princeznej Mary?

Sympatická štyridsiatnička si občas trúfne aj na extravaganetnejší model, pozrite sa.

06.02.2018 17:00
debata

Členky kráľovských rodín sa zaujímavými pokývkami hlavy chvália často. Na oficiálne príležitosti, kedy na ich tváre mieria objektívy fotoaparátov, sú vhodným a efektným doplnom ich celkového „looku“. A hoci dánska korunná princezná Mary popularitou nedosahuje na vojvodkyňu Kate, medzi fotografované dámy počas jej oficiálnych ciest či vystúpení patrí takisto.

Opäť menší šik model na hlave princeznej Mary,... Foto: SITA/AP, Czarek Sokolowski
princezná mary Opäť menší šik model na hlave princeznej Mary, ktorý zvolila počas oficiálnej návštevy Poľska. Klobúk v púdrovej ružovej je zbobený efektnými pierkami.

Sympatická tmavovláska sa nevyhýba ani extravagantnejších kúskom, jeden taký predviedla aj počas slávnych dostihov v anglickom Ascote.

Dánska princezná Mary a jej manžel, princ... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
princezná Mary Dánska princezná Mary a jej manžel, princ Frederik, počas obľúbených dostihov v anglickom Ascote - klobúk je povinnou výbavou dám na tomto podujatí - dokonca platí, čím výraznejší - tým lepší. Princezná Mary zvolila efektný kúsok zdobený výrazným kvetom - béžový odtieň kontrastoval s červenou farbou jej šiat.

Častejšie však siaha skôr po menšík šik klobúkoch, spod ktorých jej na plecia padajú jej husté tmavé vlasy. Tákáto kombinácie jej zvlášť pristane.

Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka,... Foto: SITA/AP, Ahn Young-joon
princezná Mary Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka, dánska korunná princezná Mary počas návštevy Južney Kórey. Hlavu princeznej zdobí malý šik hnedo-žltý klobúčik, ktorý príjemne kontrastuje v farbou jej vlasov.
Dánska princezná Mary a jej manžel, princ...
Dánska princezná Mary počas návštevy Nemecka...
+2Opäť menší šik model na hlave princeznej Mary,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #klobúk #dánska princezná Mary

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...