Triky, aby sa vám netrhali pančuchy! Ako na to?

Aj vás to poriadne hnevá. Kúpite si pančuchy, natiahnete si ich na seba raz či dvakrát a odrazu ani neviete ako, roztrhnú sa. Dá sa tomu predísť?

05.02.2018 13:00
debata
Obliekanie pančúch je niekedy hotové umenie. Foto: SHUTTERSTOCK
žily, nohy, pančuchy Obliekanie pančúch je niekedy hotové umenie.

Určite jednou z vecí, ktorá pomôže, je stávka na kvalitu. Lepšie tkanie materiály a samotná jeho kvalita sa podieľajú na tom, aby sa pančuchovina netrhala. Nie vždy je to však možné riešiť takto. Predsa len nejedna dáma túži po jemných príťažlivých pančuchách, ktoré sú skrátka „citlivé“ na zaobchádzanie.

V takom prípade by ste si mohli napríklad vziať k srdcu rady z internetu. Medzi nimi sa nachádza aj pár osvedčených, pomocou ktorých môžete predĺžiť životnosť pančuchám aj o pár mesiacov.

V prvom rade je nutné zabezpečiť, aby sa pančuchy netrhali na koži. Krémovať si nohy po sprche a pred obliekaním pančúch je určite prínosné. Rovnako ako mať dôkladne a dohladka oholené nohy. Pri praní pančúch by ste mali používať aviváž, ktorá ich zjemní a v tomto prípade aj posilní ich pevnosť.

Niekto odporúča vložiť pančuchy do mrazničky na pár minút pred obliekaním. Tento trik sa tiež osvedčil a rovnako by ste mali uvažovať aj nad tým, ako si pančuchy obliekate. S dlhými nechtami to ľahké nebude. Niektoré ženy odporúčajú obliekať si tento kus odevy s rukavicami. Áno, hladké rukavičky rozhodne pomôžu, ak sa bojíte, že by ste pančuchovinu potrhali.

A potom je tu ešte aj cenná rada o veľkosti. Vraj by sa ženy nemali báť o veľkosť väčších pančúch. Dôležité je totiž, aby ich nemali natesno v oblasti rozkroku – práve odtiaľ sa totiž veľmi často začne ťahať očko, ak ich naťahujete – napríklad pri návštevách toalety.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #trhanie #pančuchy #trik

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...