3 tajomstvá nádherných hrív hviezd, o ktorých ste možno ani netušili

Ukážkový mejkap, účesy ako čerstvo od kaderníka, bezchybná pleť, nádherné šaty. Vyzerajú dokonalo. Áno, reč je o hollywoodskych hviezdach. Ale je to naozaj všetko také úžasné a bezchybné?

05.02.2018 07:00
Margot Robbie Foto: ,
Herečka Margot Robbie s veľmi populárnym trendom mokrého účesu.
debata

Tvrdiť, že väčšina hviezd má k dispozícii skvelú starostlivosť, počnúc špičkovými odborníkmi na kozmetickú starostlivosť, cez najlepších hair-štylistov až po supertalentovaných lekárov (najmä tých, ktorí sa venujú estetickej chirurgii) je asi jednou z možných odpovedí. Ale treba si uvedomiť, že niektoré veci majú hviezdy veľmi podobné ako bežné „smrteľníčky“. Akurát majú okolo seba (už spomenutý) šikovný tím, ktorý ich dokáže skvelo maskovať. Čo teda napríklad bežne nevidieť na premiérach alebo vyhláseniach cien? Napísal o tom magazín Harper's Bazaar.

1. Príčesky a umelé vlasy

Tajomstvom, prečo málokedy máte pocit, že hviezdy príčesky nosia, je to, že ich skvelo maskujú. Najčastejšie sú súčasťou rozličných copov a výčesov, skrývajú sa v drdoloch alebo uzloch a sú dokonalo maskované tak, aby ste si ich nevšimli. Niekedy sa používajú na zahustenie vyrastenej ofiny, alebo ako dekoratívny prvok v podobe vrkoča či vlny efektne umiestnenej v rámci účesu. Vzhľadom na dostupnosť kvalitných vlasových trsov a extenzií a priam bezchybnej farebnosti je výsledok ukážkový.

2. Objem je o prípravkoch

Niekedy sa objem zdá priam neuveriteľný – podľa odborníkov je v tomto smere kľúčová starostlivosť. Najčastejším produktom je pena na zväčšenie objemu. Nepoužíva sa len raz, ale niekedy aj dva-trikrát. Hair-štylista ju aplikuje do mokrých vlasov, následne presuší, potom vlasy navlhčí opäť vodou v spreji a penu aplikuje znovu a vlasy opäť presuší. Objem je výnimočný. Žiaden večierok či premiéra sa tiež nezaobíde bez laku na vlasy! Ten je spoločne so sponkami výbavou azda každej hviezdnej dámy.

3. S neumytými vlasmi

Áno, aj tak sa chodí na spoločenské akcie. Dôvodom je popularita takzvaného mokrého vzhľadu, ktorý sa vrátil napríklad vďaka dámam ako Kim Kardashian alebo Margot Robbie. Je populárny a pritom efektný v kombinácii s luxusným oblečením. A ako tvrdia odborníci, lepšie sa pripravuje vtedy, ak vlasy necháte neumyté. Potom už stačí len kombinácia gélu a vosku, ktorou vlasy upravíte, pričom by ste mali mať poruke aj vodu v spreji. S ňou treba vlasy vlhčiť medzi jednotlivými aplikáciami gélu a vosku. Na úpravu vlasov používajte prsty, línie zo zubov hrebeňa sú príliš prísne a tvrdé.

Naše tri tipy na starostlivosť o vlasy:

Pena na vlasy pre extra objem L'Oréal...
Vosk na vlasy Taft Power Wax
Lak na vlasy Nivea Volume Care.
  • Pena na vlasy pre extra objem L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume ponúka fixáxiu, ale zároveň výrazný objem pre kadere. Nanášať sa môže do vlasov bezprostredne po umytí, ale je možné aplikovať ju aj do suchých vlasov a vytvarovať pomocou nej ležérny účes.
  • Lak na vlasy Nivea Volume Care, ktorý vlasy spevňuje, fixuje účes, ale zároveň obsahuje ochranné látky, ktoré posilňujú a chránia vlasové vlákno.
  • Vosk na vlasy Taft Power Wax s ultra silnou fixáciou, ktorý tvaruje ako vosk a spevňuje ako gél a je teda účinnejší na fixáciu mokrých prameňov.
debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #vlasy #hviezda #účes #objem #úprava #trik #pena

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....