Zelená je móda, obliecť sa je hra! Inšpirujte sa farbou sezóny

Zvyčajne sme pri nej veľmi opatrní. Zapájanie zelenej farby do šatníka nie je u dám až také bežné. Aktuálna sezóna možno zmení ich názor.

31.01.2018 07:00
debata
Populárny odtieň zelenej farby sa objavuje v... Foto: archív značky
Populárny odtieň zelenej farby sa objavuje v móde naprieč celým šatníkom. Populárny odtieň zelenej farby sa objavuje v móde naprieč celým šatníkom. Model na snímke River Island.

V tónoch intenzívnej zelenej farby sa dá vyskladať celý šatník a dôkazom sú aj pulty obchodov, ktoré sa zelenou farbou priam hemžia. Ak myslíte na klasickú žiarivú zelenú, vedzte, že skôr sa pozornosť upla k jej sýtejšiemu a matnejšiemu tónu. Pre niekoho to môže byť variácia na smaragdovú, pre iného skôr farebnosť datelinovej lúky. Jedno je však isté – ide o farbu, v ktorej nezostane prehliadaná.

Dámske šaty Monsoon.
Populárny odtieň zelenej farby sa objavuje v...
+6Dámske šaty Zara, cena 19,99 eura.

Medzi odevnými prvkami, ktoré v nej vyniknú najviac, sú samozrejme najmä zvrchné časti odevu ako kabáty alebo saká. U dám však určite väčší úspech zožnú najmä šaty alebo nohavice. Vzorom sa brániť nemusíte – jednoliata zelená je predsa len niekedy príliš „vodníkovské“ sústo. V kombinácii s prúžkami, ale napríklad aj potlačou kvetín však bude výsledok bezchybný. Stačí si len vybrať ten správny prvok odevu.

Nezabúdajte ani na to, že ak sa vo vašom štýle farbami šetrí, stále sú k dispozícii menšie doplnky. Obuv alebo kabelky či dokonca bižutéria, ktorá bude odkazovať na spomenuté drahé kamene. Zelenej sa rozhodne netreba báť.

zväčšiť V zelených tónoch sa ponesie celá jar aj leto... Foto: archív značiek, koláž: zg
V zelených tónoch sa ponesie celá jar aj leto 2018. V zelených tónoch sa ponesie celá jar aj leto 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #oblečenie #trend #farba #zelená #jar-leto 2018

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...