Trend roka 2018? Svadobná výzdoba bude ultra fialová!

Ultra fialová sa stala trendovou farbou roka 2018. Záhadná fialová sa úžasne hodí k bielej a pre svadbu preto viac ako vyhovujúca.

23.01.2018 11:00
orgován Foto:
V roku 2018 vedie ultra fialová a všetky jej odtiene.
debata

Ultra fialová je mysteriózna, výstredná a dosť divoká. Mnoho novomanželov si vyberie svadobnú farbu, ktorá sa potom odráža na pozvánkach, v dekoráciách a dokonca aj v šatách a doplnkoch družičiek. Možno sa vám táto farba zdá príliš divoká, v skutočnosti však ide o „vzrušujúci“ zvuk, ktorý možno použiť rôznymi spôsobmi.

Kvetová výzdoba a pozvánky

Ak sa vám fialová extrémne páči, ale nechcete príliš riskovať, mali by ste ju radšej preniesť do kvetov. Reč je o svadobnej kytici, kvetinovom venčeku do vlasov a kvetovej dekorácii. Z dôvodu, že si táto farba veľmi „rozumie“ s bielou, môže veľa párov profitovať.

Ultra fialové pozvánky

S ultra fialovou na pozvánkach naozaj nič neriskujete a zároveň máte istotu, že budú štýlové. Ultra fialová je tajomná a dobre ladí s krémovou bielou, ak má teplý podtón.

Nevesta a ženích do fialova!

Vravíte, že biele šaty nie sú pre vás? Potom skúšajte ultra fialové (alebo slabšie verzie). Táto farba dobre ladí s farbou tváre, musíte nájsť len ten správny tón. Obzvlášť vysnívaný je jemná levanduľa. Dobrým kompromisom sú biele šaty s farebným prestupom. Čo sa týka ženícha, oblek vo fialovej farbe nájdete celkom určite, ak sa trochu posnažíte. V prípade, že nie, stavte na tmavosivý s ultra fialovými doplnkami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #doplnky #levanduľa #dekorácia #ultra fialová #družičky

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...