Nech ma je vidieť! Výrazné odtiene kabátov vojvodkyni Kate pristanú

Červená aj ružová! Po oboch farbách manželka princa Williama siahla v posledných dňoch, počas plnenia povinností na verejnosti.

19.01.2018 09:30
debata (1)

Odtieň výraznej oranžovo-červenej patrí k jej obľúbeným. Počas nedávnej návštevy nemocnice na „Great Ormond Street“ v Londýne mala na sebe kabátik značky Boden v hodnote 220 libier, ktorý sa stále dá kúpiť na stránke spomínanej značky. Kate k nemu zvolila čierne lodičky a čiernu kabelku, vďaka čomu pôsobila sviežo elegantne.

Vojvodkyňa Kate v kabátiku britskej značky... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate v kabátiku britskej značky Boden v hodnote 220 libier. Značka vznikla v roku 1991 a zameriava sa na online predaj.

Kabát v odtieni príjemnej ružovej mala na sebe pred pár dňami takisto, keď spolu s princom Williamom navštívila ketedrálu v Coventry. Kabát ružovej farby značky Mulberry bol od červeného niekoľkonásobne drahší – stál 1 500 libier a tehotenské bruško vojvodkyne v ňom bolo o čosi viditeľnejšie. V tomto prípade už Kate volila okrem čiernych lodičiek aj nepriehľadné čierne pančušky, čierne rukavice aj kabelku.

Vojvodkyňa Kate v kabáte značky Mulberry v... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate v kabáte značky Mulberry v hodnote 1 500 libier. Ide o britskú značku, ktorá vznikla v roku 1971.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #tehotenstvo #kabát

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...