Krásna Gal Gadot o líčení: Skúste výrazné pery, ale zostaňte prirodzené!

Herečka Gal Gadot sa aj vďaka úlohe Wonder Woman stala novým idolom krásy. Uvedomili si to aj kozmetické značky, nedávno sa stala ambasádorkou značky Revlon.

20.01.2018 08:00
Gal Gadot Foto: ,
Herečka Gal Gadot na archívnom zábere.
debata

V rozhovore pre britský Vogue sa izraelská rodáčka zdôverila so svojimi trikmi a preferenciami v rámci starostlivosti o krásu. Najviac si vraj dáva záležať na perách a očiach. „Som veľkou fanúšičkou výrazných veľkých pier. A rovnako sa mi páčia silnejšie nalíčené mihalnice,“ komentovala.

Podľa nej však nie je dobré, ak to žena preháňa s mejkapom. „Nalíčiť si výraznejšie pery alebo mihalnice je v poriadku, ale inak je dobré, ak to líčenie pôsobí prirodzene,“ vysvetlila kráska, ktorá v minulosti zvíťazila aj v súťaži Miss Izrael.

Pre čitateľky magazínu tiež prezradila, že počas bežného dňa sa snaží pokožku zaťažovať čo najmenej. Často mixuje krycí krém s hydratačným klasickým krémom alebo emulziou. „Nanesiem ich rovno do dlaní a potom na tvár. Toto spojenie je ľahšie, pôsobí akoby ste na tvári nemali žiaden mejkap, ale zároveň kryje,“ pokračovala Gadot, ktorá tiež nedá dopustiť na odličovanie.

„U mňa je základom čistá pokožka. Čistá, čistá, čistá. Nikdy by som si neľahla do postele s neodlíčenou pleťou,“ doplnila ešte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #prirodzenosť #Gal Gadot

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...