Na pánsku nôtu! 7 inšpirácií, ako nosia nohavicový kostým hviezdy

Viac než inokedy sa v tomto období stal populárnym nohavicový kostým. Nepochybne to súvisí s posilnením postavenia žien v spoločnosti a tiež diskusii, ktorú otvorili rôzne združenia, ale aj hviezdy Hollywoodu.

12.01.2018 07:00
debata

Nikoho teda neprekvapí, ak sa časť herečiek rozhodla v poslednom období nosiť na verejné a spoločenské podujatia nohavicové kostýmy či noblesnejšie dámske smokingové kostýmy. Výsledok je mnohokrát veľmi sexy, ale zároveň aj pôsobí dojmom nezávislosti a dominantnej ženskosti. Báť sa však rozhodne netreba – aj nasledujúce dámy ukazujú, že to môže vyzerať nesmierne príťažlivo.

Claire Foy

Herečka Claire Foy v nohavicovom kostýme Stella... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Claire Foy Herečka Claire Foy v nohavicovom kostýme Stella McCartney vyšpičkovala maskulínnu estetiku na maximum, keď si nechala uhladiť kratučké vlasy. Zároveň však pridaním výrazného rúžu vniesla do vzhľadu silnú a nezávislú ženskosť.

Angelina Jolie

Herečka Angelina Jolie využila efekt pánskeho... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Angelina Jolie - dámsky smoking, dámsky nohavicový kostým Herečka Angelina Jolie využila efekt pánskeho smokingu na maximum, keď k bielej košeľovej blúzke pridala aj rozviazaného motýlika preveseného okolo krku. Lakované lodičky vhodne dopĺňajú saténové lampasy na úzkych nohaviciach.

Charlize Theron

Ak niekto dokáže v dámskom smokingovom kostýme... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Charlize Theron - dámsky smoking, dámsky nohavicový kostým Ak niekto dokáže v dámskom smokingovom kostýme pôsobiť superžensky a zároveň veľmi výrazne a dominantne, je to Charlize Theron. Jej kombinácia s bielou košeľovou blúzkou a detail výstrihu s drahocenným náhrdelníkom je kombináciou na jednotku. Zaujímavé sú nohavice, veľmi jemne rozšírené, aby pekne sadli na lodičky na ihličkovom podpätku.

Meryl Streep

Herečka Meryl Streep a jej nohavicový... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Meryl Streep - dámsky smoking, dámsky nohavicový kostým Herečka Meryl Streep a jej nohavicový smokingový kostým má zaujímavý detail. Riasenie látky na bočnej strane, ktoré dodáva celkovému vzhľadu ženskosť.

Gwyneth Paltrow

Herečka Gwyneth Paltrow a jej dámsky nohavicový... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Gwyneth Paltrow - dámsky smoking, dámsky nohavicový kostým Herečka Gwyneth Paltrow a jej dámsky nohavicový kúsok od Toma Forda je veľmi ženský. Dôvodom sú aj rozšírené, takmer zvonové nohavice, ktoré krásne odhaľujú pri chôdzi trblietavé lodičky. Sako má príťažlivo tvarované vystužené ramená.

Evan Rachel Wood

Herečka Evan Rachel Wood (vľavo) na snímke s... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Evan Rachel Wood - dámsky smoking, dámsky nohavicový kostým Herečka Evan Rachel Wood (vľavo) na snímke s kolegyňou Angelou Sarafyan s obľubou nosí nohavicové kostýmy. Na spoločenské udalosti často dámske smokingové variácie. Zamatový model s dvojradovým zapínaním je precízne strihaný a ušitý, takže zdôrazňuje ženskú siluetu. Efektná je aj dĺžka nohavíc, ktorá odhaľuje časť členka a lodičky opticky siluetu predlžujú.

Cara Delevingne

Herečka a modelka Cara Delevingne si bez... Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Cara Delevingne - dámsky smoking, dámsky nohavicový kostým Herečka a modelka Cara Delevingne si bez ostychu môže obliecť dámsky nohavicový kostým bez akejkoľvek blúzky, topu či bielizne. Odhalená hruď je efektná a pôsobí zvodne. Zaujímavým detailom je však trblietavý maxi-šperk pripomínajúci, ktorý toto odhalenie vyvažuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kostým #hviezdy #nohavice #smoking #ako nosiť

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...