Vaše vlasy majú prívlastok jemné? Ach, jaj!

Ak ste majiteľkou jemných vlasov, tak zrejme poznáte problémy, ktoré sú s nimi spojené.

11.01.2018 13:00
vlasy, žena, masáž Foto:
Jemné vlasy ako prekliatie?
debata

Zlé počasie

Počasie dokáže potrápiť aj naše vlasy, ak sú navyše jemné, je to priam hrôza. Nech sa doma pred zrkadlom snažíte, koľko chcete, stačí pár minút vo vetre či v snehu a je po účese. Príchod do práce neveští nič dobré – pohľad do zrkadla hovorí jasnou rečou! Váš účes už nie je účesom a jediná vec, ktorou to môžete zachrániť, je gumička či štipec do vlasov.

Každý deň šampón

Jemné vlasy sa zväčša rýchlo mastia. Ak si ich jeden deň zabudnete umyť, je vám jasné, že na druhý deň musíte použiť aspoň suchý šampón, aby ste mohli zavítať medzi ľudí. Aj s výberom šampónu sa natrápite, častokrát sa vám stane, že vlasy zostanú po umytí spľasnuté. Je to spôsobené napríklad silikónom, ktorý sa do šampónov pridáva. Preto voľte skôr vlasové výrobky bez tejto látky.

Sen o veľkých vlnách

Ak si natočíte vlasy na veľké nátačky a následne upravíte, potom je vám jasné, že musíte okamžite vyraziť na miesto určenia. „Trvanlivosť“ náročnejšieho účesu na jemných vlasoch je totiž časovo značne obmedzená. Stačí hodinka či dve a vlasy majú opäť svoj pôvodný, nevábny tvar. Takže natočiť a rýchlo ísť – to je vaše pravidlo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #problém #šampón #sneh

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...