Krása a líčenie podľa Kate Winsletovej? Hviezda prezradila triky!

Aj po štyridsiatke patrí herečka Kate Winslet medzi najpôvabnejšie hollywoodske hviezdy. A najprirodzenejšie. Starnúť s gráciou je podľa nej umenie.

21.12.2017 09:00
Kate Winslet Foto: ,
Herečka Kate Winslet je v líčení veľmi prirodzená.
debata

Pre magazín Vogue prezradila držiteľka Oscara, že je veľmi dôležité, aby žena zostala prirodzená. „Používam mejkap s najsvetlejším odtieňom a k tomu trošku korektoru s rozjasňujúcim efektom. Nie veľa, najmä v okolí očí sa zvykne mejkap nazbierať a potom vás urobí staršou,“ myslí si hviezda. Hoci spolupracuje s renomovanými odborníkmi, občas si mejkap urobí celkom sama. Vraj to má rada a väčšinou kopíruje prácu svojej obľúbenej a dvornej vizážistky Lisy Aldrigeovej.

„Nie som veľmi dobrá v líčení očí a tak to nekomplikujem. Jednoducho si nalíčim mihalnice dobrou maskarou. Som tiež veľká fanúšička očných liniek,“ vysvetlila Winslet pre britský módny magazín. Pri perách vraj siaha po prípravkoch, ktoré dokážu dlho zostať krémové a zároveň sú trvácne a na perách vydržia dlhý čas.

V civile, keď sa nepredvádza na červených kobercoch, je však britská hviezda skutočne striedma v používaní dekoratívnej kozmetiky. „Dávam si najtenšiu možnú vrstvičku mejkapu a vždy si natočím klieštikmi mihalnice. Ale žiadna maskara,“ prekvapuje herečka. Vzhľad vraj len „doťukne“ použitím balzamu na pery.

V rámci dennej starostlivosti vraj nedá dopustiť na odlíčenie. Spraví ho aj vtedy, keď je večer veľmi unavená a už sa jej nič nechce. Vzhľadom na to, že jej pokožka má tendenciu trpieť pocitom sucha a dehydratácie, používa prípravky, ktoré stimulujú tvorbu kolagénu a hydratujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #Kate Winslet #pokožka #tvár #obočie #mihalnice

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...