Fialová aj Tekelyová, obe majú párty módu v malíčku: Inšpirujte sa!

Aj vás ešte čaká v túto predvianočnú sezónu párty či vianočný večierok? Ako sa pripraviť? Inšpiráciu sme hľadali u niekoľkých generácií známych Sloveniek. Aj herečka Zuzana Fialová a moderátorka Emma Tekelyová môžu byť vhodným príkladom. Pozrite sa na to s nami.

13.12.2017 07:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Zuzana Fialová. Foto: Profimedia, archív značiek
Herečka Zuzana Fialová. Herečka Zuzana Fialová.

Zuzana Fialová (43)

Herečku Slovenského národného divadla vídať čoraz častejšie na televíznej obrazovke a už jej tak nejako prischla rola televíznej porotkyne. Pred kamerami sa o ňu stará Zuzana Kanisová a najčastejšie pre ňu volí kreácie od Michaely Ľuptákovej. Či už večerné, alebo kokteilové šaty – oboje sympatickej brunetke svedčí. Ľuptáková totiž tvorí šaty so zreteľom na ženskú figúru a jej krivky. Fialová nie je žiadna lata, ale má pôvabné ženské obliny. Voľba puzdrových šiat s rafinovaným efektom riasenia v živôtiku a dekolte je ukážková. Doplnky v čiernej farbe sú skôr tradičné, ale v poriadku.

zväčšiť Moderátorka Emma Tekelyová. Foto: Profimedia, archív značiek
Moderátorka Emma Tekelyová. Moderátorka Emma Tekelyová.

Emma Tekelyová (63)

Spoločne so Soňou Müllerovou vždy patrili medzi najlepšie oblečené dámy obrazovky. Štýl zostal, rokmi sa trochu zjemnil a adaptoval aj na pribúdajúci vek. Tekelyová si však dobre uvedomuje, že práve citlivo volená mladistvejšia móda dokáže ubrať roky rovnako ako jej tvárová gymnastika. Na akciách ju často stretnete v čiernej farbe, no hrá sa s detailmi, ako je transparentnosť alebo farebné motívy v doplnkoch. V tomto prípade je to malá kabelka, ktorá celkový dojem osvieži. Zabúdať však netreba ani na líčenie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Emma Tekelyová #Vianoce #trend #Zuzana Fialová #večierok

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....