Vybrať darčeky pre milovaných mužov? Máme pre vás 7 inšpirácií

Vybrať pre nich niečo, čo ich poteší - to je takmer vždy poriadne náročná misia. Môžete byť praktická, ale môžete byť aj originálna - inšpirujte sa na výber darčekov pre vašich mužov k Vianociam.

12.12.2017 09:00
Už máte darček pre svojho vyvoleného? Valentín... Foto:
Už máte darček pre svojho vyvoleného? Možno vám pomôžu naše inšpirácie.
debata

Parfum pre muža s odvahou

Voňavé výrobky talianskeho dizajnéra Giorga Armaniho patria medzi najobľúbenejšie produkty medzi samotnými pánmi. Je to ich ľúbivosť, ale zároveň aj netradičné voňavé nóty, ktoré zase oslovia dámy. Novinkou roka 2017, ktorá prichádza práve v predvianočnom čase je variácia známej Acqua di Gio, tentoraz však vo verzii Profumo Special Blend. Jednotlivé zložky boli posilnené a doplnené o pačuli či jedľový balzam.
Odporúčaná cena: 92 eur za 75 ml

Pravý džentlmen sa blýska doďaleka

Lakovky si možno obujete len párkrát do roka, ale pre muža s postavením, ktorý absolvuje niekoľko dôležitých spoločenských akcií v roku, sú bezpodmienečnou súčasťou šatníka. V kvalitnej obuvi dokážete zaujať, ale tiež pretancovať spoločenský večer. Skúsiť môžete napríklad model značky Blažek.
Odporúčaná cena: 359 eur

Pánsky ruksak A.P.C., predáva sa za 192 eur.
Smokingové lakovky z kolekcie značky Blažek....
+4Sérum Age Defender Power Serum od značky Kiehl´s.

Boj s vráskami v mužskej zbroji

Redukciu vrások a napnutie ochabnutej mužskej pokožky sľubuje sérum Age Defender Power Serum od značky Kiehl's. Účinnou látkou je výťažok z cyprusu, ale tiež adenozín, ktorý pomáha stimulovať tvorbu kolagéne v pokožke. Elasticitu pokožky pomáha zlepšovať aj proteínový výťažok.
Odporúčaná cena: 61 eur za 75 ml

Keď sa treba zahriať v chladnej zime

Vídať ich najčastejšie vo filmoch. Ploskačka, do ktorej si môže džentlmen priliať trochu chutnej whisky či brandy na prehriatie v chladnom nevľúdnom dni, je však zaujímavým darčekom pod stromček. Značka Barbour ich má v ponuke niekoľko – vyhotovenie v čiernej alebo hnedej koži či s typickým károvaným motívom.
Odporúčaná cena: info v predaji

Elegantne aj športovo

Pánske polokošele, alebo ak chcete modernejšie polo-tričká sú posledné roky veľmi populárne. Muži ich môžu nosiť s džínsami, ale aj v ležérnejšej verzii pod sakom. Základom by mala byť kvalita a nadčasový vzor či farebnosť. Melírované polo-tričko z kolekcie Pietro Filipi môže byť inšpiráciou pre výber podobných kúskov.
Odporúčaná cena: 66 eur

S batohom cez mesto

Už je to pár rokov, čo sa súčasťou mestskej módy (aj tej biznis) stali kvalitné a štýlové ruksaky namiesto aktoviek. Ak máte doma športovejšiu mužskú dušu, doprajte mu napríklad kvalitu v podobe čierneho ruksaku s prackou a predným vreckom značky A.P.C.
Odporúčaná cena: 190 eur

Ďalší pán na holenie

Praktický pomocník pre bežného muža je holiaci strojček. Wilkinson Sword Hydro Connect 5 oholí aj ťažko dostupné miesta. Hydratáciu zaistí gél ukrytý v inovatívnych nádržkách, ktoré na rozdiel od klasických zvlhčujúcich pásikov nevyschnú ani po niekoľkonásobnom použití.
Odporúčaná cena: info v predaji

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Vianoce #trendy #darčeky #tipy #inšpirácie

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...