Luxus pod stromčekom? Toto je 5 inšpirácií, ako na to...

Aj vy túžite na Vianoce obdarovať svojich blízkych niečím výnimočným. Žiadne ponožky, alebo sada nožov do kuchyne. Čo tak zainvestovať do módy, šperku alebo kozmetiky?

07.12.2017 11:00
Luxusná brošňa Marni. Foto:
Luxusná brošňa Marni.
debata

Luxus na stole

Hľadáte niečo naozaj výnimočné na dekoráciu vašej domácnosti? Môžete to vyskúšať s produktmi L'Objet, ktoré sú priam umeleckým zážitkom interiéroveho dizajnu. Nejde o lacnú záležitosť, výnimočnú však určite. Misa na ovocie z nerezovej ocele zdobená zlatými lístkami.
Odporúčana cena: 470 eur

Olej pre večnú mladosť

Na zrelú suchú pleť je určená olejová starostlivosť Sisley Black Rose Precious Face Oil s vysokou koncentráciou účinných látok, obsahom omega mastných kyselín, výťažkami z ľanových semienok, slivky a čiernej ruže, ale aj bulharskej ruže či magnólie.
Odporúčaná cena: 170,50 eur

Luxusná podprsenka Agent Provocateur.
Misa na ovocie L´Objet.
+2Olejová starostlivosť na suchú pleť Sisley.

Bláznivá kľúčenka

Každý rok sa talianska značka Prada hrá s kolekciou darčekových doplnkov, aby vytvorila originálne darčeky pre tých, ktorí si u nej môžu dovoliť nakupovať. Prívesok na kľúče Prada trick Millie zdobený kožušinou vyzerá dostatočne hravo, ale aj luxusne.
Odporúčaná cena: info v predaji

Erotická nálada pod stromčekom

Hotové umelecké dielo, v ktorom sa snúbi erotická atmosféra s majstrovstvom detailu, ponúka podprsenka Luciela od Agent Provocateur. Je vyrobená z čipky, bohato vyšívaná kvetinovým motívom a jemne vystužená v košíkoch.
Odporúčaná cena: 147 eur

Šperk pre dámu

Kontrast jemnej kože a kryštáľov sa snúbi v kvetinovej podobe brošne známej talianskej značky Marni. Ide o nadčasový kúsok, ktorým môžete ozdobiť top, sako či kabát.
Odporúčaná cena: 260 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #Vianoce #darček #inšpirácia

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...