Konečne?! Na svet prišli pohodlné lodičky, stlačíte a sú z nich baleríny!

Rad výrobkov sa predáva pod reklamným sloganom Dva v jednom, málokoho ale napadlo, že to môže platiť aj pre dámske lodičky.

26.11.2017 08:01
Lodičky, ktoré pritiahnu pozornosť, na tie by... Foto:
Ilustračné foto: Lodičky dokážu poriadne potrápiť nohy. Technológia však napreduje a prináša riešenie.
debata (3)

Firma sa chystá uviesť na trh dámske elegantné topánky s podpätkom, ktorá sa v sekunde môžu stať pohodlnými balerínkami. Nejde síce o úplne nový nápad, ale o prvé „inteligentné“ lodičky, ktoré prinesú úľavu len stlačením gombíka.

Majiteľka firmy Runway Heels Melody Avecilla sa spojila s inžiniermi zo Silicon Valley, aby ženám priniesla čo najväčšie pohodlie. Majiteľky meniteľných lodičiek tak môžu vyraziť na obchodnú schôdzku či večer na koncert verejnou dopravou bez toho, že by sa báli, či sa im podpätok zapichne do diery v chodníku. Uživateľsky prívetíve lodičky ocenia tiež šoférky.

Na nápad lodičiek „dva v jednom“ prišla Avecilla, keď bola tehotná a pracovala ako letuška. Boľavé nohy z podpätkov ju priviedla na myšlienku obojakých topánok. „Najskôr som zašla k obuvníkovi, ale ten nič nevymyslel. Tak som navštívila inžinierov, ktorí síce nevedeli nič o lodičkách, ale spoločne s nimi sme vymysleli high-tech lodičky,“ uviedla podľa denníku New York Post podnikateľka Avecilla.

Uživateľsky príjemné lodičky si však nebude môcť dovoliť každá žena. Bežný model bude v Spojených štátoch amerických stáť okolo 199 dolárov, model premium sa má predávať za 249 dolárov.

Lodičky Runway Heels nie sú prvé svojho druhu, majú ale vylepšenú technológiu napríklad v porovnaní s lodičkami, ktoré už niekoľko rokov predáva firma Camileon Heels. Jej podpätky sa sklápajú ručne bez tlačidla. Dámske topánky parížskej luxusnej značky Tanya Health sa tiež dajú z lodičiek premeniť na pohodlné nízke baleríny, podpätky sa však oddeľujú a nosia sa v kabelke.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vynález #riešenie #lodičky #dva v jednom #baleríny

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...