Vačková či Lakatošová: Čiernej sa neboja - pozrite sa, ako ju nosia!

Malé čierne je názov, ktorý má vo svete módy svoje miesto už desaťročia. A po čiernej farbe často siahajú aj domáce celebrity.

23.11.2017 07:00
debata

Nie je to nelogické rozhodnutie – táto temná farba dokáže totiž veľa. Opticky zoštíhli siluetu, v kombinácii so správnym odtieňom pokožky nechá kontrastne vyniknúť tvár aj odhalené ramená či nohy a dá sa veľmi ľahko kombinovať s rozličnými doplnkami.

Práve čierna je aj farbou spoločenskej a večierkovej sezóny. Reč nemusí byť hneď o róbach po zem. Koktejlové šaty, tunikové modely alebo napríklad čoraz populárnejšie sako-šaty sú zaujímavou alternatívou dámskej garderóby. Tieto dámy vás o tom tiež možno presvedčia.

Zuzana Vačková

Herečka Zuzana Vačková. Foto: TV Markíza
Herečka Zuzana Vačková. Herečka Zuzana Vačková.

Herečka Zuzana Vačková si obliekla na nedávnu šou Let's Dance čierne šaty strihané do áčka so zaujímavým detailom prestrihu na rukávoch, ktoré efektne zamaskovali mierne zaoblené partie bokov a drieku. Doplnila ich telovými doplnkami. Lodičkami v telovej farbe a kabelkou. Ak by ste chceli dodať vzhľadu ešte trošku viac puncu honosnosti, nebojte sa experimentovať s farbou doplnkov. Nemusia ladiť za každú cenu, môžu byť aj vzorované či vysoko kontrastné. Jediná výhrada smeruje k pančuchám s leskom. To nie, dámy!

Silvia Chovancová-Lakatošová

Silvia Chovancová-Lakatošová (na snímke s... Foto: Marek Neumahr
Silvia Chovancová-Lakatošová pózuje s moderátorom Martinom Nikodýmom Silvia Chovancová-Lakatošová (na snímke s moderátorom Martinom Nikodýmom).

Silvia Chovancová-Lakatošová pomerne často siaha po čiernej farbe. Niekedy je to síce príliš ostré, ale v tomto prípade voľba šiat s odhalenými ramenami a volánom na spodnom leme zafungovala dobre. Rozumná voľba sú aj čierne pančuchy s hustejším tkaním. Dlhonohá riaditeľka súťaže krásy si rada ešte pridá pár centimetrov podpätkami. Odporučili by sme však trochu subtílnejšiu obuv – platforma občas pôsobí hrmotne.

Lina Mayer

Speváčka Lina Mayer. Foto: TV Markíza
Speváčka Lina Mayer. Speváčka Lina Mayer.

Speváčka Lina Mayer stavila na populárny trend kabátových šiat na dvojradové zapínanie. Pridať vysoké čižmy nad kolená je trendová voľba, treba si však uvedomiť, že svedčia najmä dámam štíhlejším a vysokým. Tento look však obstojí na večierku, ale napríklad s decentnejšími lodičkami, menej bižutérie a inou kabelkou ho môžete pokojne voliť aj do práce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Vačková #Silvia Chovancová-Lakatošová #Lena Meyer

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...