Victoria Beckham na poli športovej módy? Toto spojenie (ne)prekvapí

Značka Adidas má Stellu McCartneyovú, ale aj Rafa Simonsa. Pre Pumu vytvorila vlastné kolekcie speváčka Rihanna a do tohto zoznamu sa pridáva aj ďalší športový gigant.

15.11.2017 15:02
debata
zväčšiť Dizajnérka Victoria Beckham sa spojí so známou... Foto: Reebok
Victoria Beckham Dizajnérka Victoria Beckham sa spojí so známou športovou značkou.

Pre športovú firmu Reebok navrhne vlastnú kolekciu známa dizajnérka a niekdajšia členka formácie Spice Girls Victoria Beckham. Hoci ju svet vníma predovšetkým ako vždy dokonale upravenú dámu balansujúcu na vysokánskych podpätkoch ulicami New Yorku či Londýna, Beckham sa nikdy netajila aj láskou ku športovej móde. Ako sama tvrdí, často ju zapája do svojho denného šatníka. Ako matka štyroch detí ocení funkčnosť, komfort, ale aj ich spojenie s príťažlivým a inovatívnym dizajnom.

Či sa jej taký výsledok podarí docieliť vo vlastnej kolekcii, ktorá sa objaví pod názvom Reebok X Victoria Beckham, sa ukáže až na budúci rok. Línia odevov a obuvi bude v predaji až koncom roka 2018. „Mať príležitosť vyzvať tradičné predstavy o fitness oblečení v kontexte módy je niečo, čo som vždy chcela urobiť,“ komentovala Victoria Beckham spojenie, ktorým nepochybne značka reaguje aj na aktivity konkurencie.

zväčšiť Modelka na prehliadke značky Victoria Beckham v... Foto: SITA/AP, Mary Altaffer
Victoria Beckham Modelka na prehliadke značky Victoria Beckham v New Yorku. Dizajnérka pracuje so športovými prvkami aj vo vlastných kolekciách

Spojenie športových brandov so známymi dizajnérskymi (a tiež celebritnými) menami funguje v módnom biznise už niekoľko rokov. Tie posledné zároveň ukázali, že z podobných kolekcií sa môžu stať akési vlajkové lode firiem, ktoré sa snažia osloviť zákazníka naprieč generáciami, ale aj naprieč sociálnymi statusmi.

Pre značku Adidas napríklad tvoria pravidelne kolekcie dizajnéri ako Stella McCartney či Raf Simons alebo Rick Owens. V prípade Nike došlo v minulosti k spojeniu s renomovaným ateliérom Givenchy a športová Puma cieli na mladú „fashion“ generáciu spojením s Rihannou v jej kolekcie Fenty.

Modelka v kolekcii Fenty by Rihanna pre značku... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
čokoládová, trend, jeseň 2017, móda, tipy Modelka v kolekcii Fenty by Rihanna pre značku Puma. Vetrovka z kolekcie Jeseň/Zima 2017/2018.
debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #šport #dizajn #kolekcia #spojenie #Reebok

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...