Voňavá atmosféra zimy? Takto si ju doma urobíte

Prirodzená vôňa vanilky či medovníčkov sa nám už akosi automaticky spája s Vianocami a zimou. Ale viete, že tento čas sa nesie aj v znamení iných vôní.

16.11.2017 09:00
debata
zväčšiť Voňavé sviečky vo vianočnej atmosfére. Foto: archív značiek
Bez Voňavé sviečky vo vianočnej atmosfére. Voňavé sviečky vo vianočnej atmosfére.

Do zimnej a vianočnej atmosféry sa môžete ponoriť aj s príjemnými arómami vonných sviečok, ktoré sa objavujú na trhu v limitovaných vianočných edíciách.

V kurze je už roky napríklad kadidlo, ale aj ambra či cédrové alebo píniové drevo. So zimou sa potom automaticky spája aj vôňa vanilky, cukru či zázvoru alebo medu.

Základom pri výbere vonných sviečok by mal byť príjemný pocit, ktorý sa objaví, keď ku nim privoniate. Ideálne je, ak volíte také, ktoré prevoňajú byt dôkladne, no zároveň jemne a nie príliš intenzívne. S výberom vám môžu pomôcť v špecializovaných predajniach.

Ak objednávate menej dostupné značky na internete, riaďte sa napríklad recenziami od iných klientov či odporúčaniami, ktoré sa často objavujú na portáloch o bývaní či životnom štýle. My sme pre vás vybrali nasledujúcich šesť vôní. Pohybujú sa v rôznej cenovej hladine, od sumy 7,99 eura až po bezmála 90 eur. Je len na vás, koľko túžite investovať do vonnej sviečky a ktorá vôňa môže byť pre vás tá pravá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #Vianoce #zima #vanilka #sviečka

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....