Krásna tvár Kim Kardashianovej? Čo všetko už pre ňu podstúpila?

Tvár Kim Kardashianovej je možno známejšia ako tvár amerického prezidenta. Kráľovná sociálnych sietí si na nej dáva skutočne záležať.

18.11.2017 08:00
Televízna celebrita Kim Kardashian West. Foto: ,
Televízna a internetová osobnosť Kim Kardashian.
debata

Len nedávno si svet uvedomil, že 37-ročná matka dvoch detí, ktorej náhradná matka čoskoro vynosí tretie, sa vizuálne zmenila. Vyzerá zdravšie, pôvabnejšie, mladistvejšie. Ako píše magazí US Weekly, dôvodom je zmena šikovného odborníka, ktorý sa stará o jej pleť a pôvab. A využíva pritom tie najmodernejšie metódy.

Reč je o doktorovi Jasonovi Diamondovi, ktorý sídli v Beverly Hills a v jeho ordinácii sa striedajú tie najslávnejšie tváre šoubiznisu. Dôvodom je nielen výsledok, ktorý je údajne famózny, ale tiež to, že Diamond volí ku každej klientke veľmi individuálny prístup a ani jedna procedúra, ktorú vykonáva vo svojej ordinácii, nie je rovnaká. Dôvodom je, že každá pokožka potrebuje o trošku iný prístup, vysvetľuje odborník pre US Weekly.

U Kardashianovej údajne najčastejšie využíva techniku na napnutie tváre, pri ktorej sa aplikáciou vhodných látok stimuluje produkcia kolagénu v koži. Výsledok je napnutá a pevná tvár, bez výraznejších línií a vrások, ktorá je pripravená na fotografovanie – či už na spoločenskej akcii alebo pred objektívom paparazzov.

Ďalšou vyhľadávanou procedúrou u doktora Diamonda je formovanie tváre, čo je vlastne nechirurgická technika, pomocou ktorej zvýrazní a upriami pozornosť na kostnú štruktúru tváre – zvýrazní teda lícne kosti či sánku ako takú a bradu alebo líniu kostí na čele. Aplikácia údajne trvá nanajvýš desať minút, ale výsledok je zrejmý už do hodiny. Práve rodina Kardashianovcov je veľkým fanúšikom tejto procedúry.

Ako píše US Weekly s odvolaním sa na newyorského odborníka Davida Shafera, je možné, že Kardashianka má v tvári výplne, ktoré zjemňujú a omladzujú jej celkový vzhľad. Shafer síce tvrdí, že nie je možné určiť, čo všetko si nechala na svojej tvári urobiť, ale isté je, že má jemnejší a mäkší výraz. „Jej líca vyzerajú ako vyplnené. Rovnako sa zdá, že sú výplne okolo očí, ktoré jej prepožičiavajú hladký a mladistvý vzhľad,“ vymenoval lekár.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #Kim Kardashian #zákrok #tvár #procedúra

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...