5 tipov, prečo je dobré mať detský púder na poličke v kúpeľni

Aj keď nemáte doma malé dieťa, púder majte vždy poruke. Na čo všetko zaberie?

09.11.2017 17:00
púder, krása Foto:
Detský púder ako pomocník krásy.
debata (1)

SOS pri vyrážke

Vďaka obsahu zinku dokáže pomôcť pri začervenanej vyrážke, ktorú mierne vysuší. Stačí púder vysypať na vatový tompón a prejsť po postihnutom mieste pred odchodom do postele. Púder nechajte pôsobiť počas noci.

Ako pleťová maska

Jej príprava je naozaj jednoduchá. Stačí zmiešať 2–3 čajové lyžičky púdru s troškou vody tak, aby vznikla mierne hustá zmes. Tú naneste na 5-minút na tvár. Maska je vhodná na mastnú pleť, pretože pleť vysušuje a zároveň čistí a zjemňuje póry.

Pre pekný pohľad

Pred nanášaním očných tieňov viečka jemne pretrite vatovým tampónom s detským púdrom. Farebné tiene na viečkach vydržia dlhšiu dobu. To isté môžete urobiť aj pred nanášaním maskary na riasy, budú pôsobiť hustejšie.

Po holení

Púder chráni pokožku podráždenú holením. Na postihnuté miesta, ktoré zostanú podráždené, naneste púder v jemnej vrstve. Práve vďaka obsahu zinku a ďalších antiseptických látok by sa koža mala ukľudniť.

Ako suchý šampón

Nestihli ste si umyť vlasy? Púder pomôže rovnako ako suchý šampón. Posypte ním vlasy, ale len jemne, aby nezostali biele, prejdite po nich prstami a hotovo! Púder absorbuje prebytočný maz.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kúpeľna #púder #polička

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...