Pleť, líčenie či trik na opuchy? Takto to robí slávna topmodelka

Môžu ju kritizovať, koľko chcú, modelka Kate Moss aj tak patrí stále medzi najžiadanejšie v brandži. A jej prirodzená krása dokáže očariť aj vo veku po 40-ke.

07.11.2017 11:00
Kate Moss Foto: ,
Modelka Kate Moss na archívnom zábere.
debata (1)

Slávna tvár reklám Calvin Klein či Dior sa pre britský magazín Vogue zdôverila s tajomstvami svojej starostlivosti o pleť, vlasy či líčenie a odhalila tak niekoľko vychytávok, ktoré používa, ale aj trikov krásy.

V prípade starostlivosti o pokožku je vraj závislá od dobrého hydratačného krému. Nevyhýba sa ani používaniu sér, ktoré pokožku nielen hydratujú, ale aj bojujú s vráskami. Mossovej obľúbenou značkou je na Slovensku nie až tak známa Decorté. „Dávam ju najčastejšie ako darček kamoškám na Vianoce. A všetky tie produkty milujú. Rozdiel vidieť takmer okamžite,“ uviedla 43-ročná Moss pre Vogue.

O modelke je známe, že si rada zažúruje. A výsledok na druhý deň, samozrejme, vidieť aj u nej. Na opuchy či unavenú tvár sa však naučila používať starý hollywoodsky trik. Väčšiu misku vraj naplní vodou, do ktorej pridá kocky ľadu a kúsky uhorky. „Stačí na pár sekúnd ponoriť tvár a budete vyzerať sviežo ako práve rozkvitnutá margarétka,“ smeje sa modelka.

S mejkapom to vraj nikdy nepreháňala – je asi jasné, prečo. V práci si ho užila až až. Deň sa však u nej nezaobíde bez korektora, štipky rúžu a maskary. Po rúžoch siaha opäť u spomenutej značky Decorté, maskara sa jej vraj osvedčila od značky Clinique. Občas použije aj očnú linku, no zvykne ju jemne rozotrieť. Namiesto tradičného sýtočierneho odtieňa volí modelka hnedú farbu.

Pre britský Vogue prezradila tiež, že jej dcéra Lila je v mejkape zbehlejšia než slávna mama. „Väčšinou tie najlepšie vychytávky získam ja od nej, nie naopak. Je v tom fakticky dobrá,“ doplnila ešte modelka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kate Moss #Vogue #líčenie #oči #pleť #pôvab #trik

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...