Seriálové hviezdy v nohaviciach! 5 inšpirácií, ako ich môžete nosiť aj vy

Nohavice sú súčasťou ženského šatníka už pekných pár desaťročí. A hoci niektoré dámy by sukne a šaty za ne nevymenili za žiadnu cenu, sú aj také, ktoré ich milujú.

27.10.2017 07:00
debata

Seriálové herečky, ktoré poznajú dobre aj slovenskí diváci, patria tiež medzi fanúšičky „maskulínneho“ prvku v dennom odeve. Vybrali sme päť dám, ktoré sa v nohaviciach objavujú na verejných premiérach. Inšpirujte sa zároveň piatimi pomerne odlišnými stylingami, ako sa nohavice dajú nosiť.

Emilia Clarke – Hra o tróny

Hviezdu Hry o tróny, herečku Emiliu Clarke vídať síce častejšie v šatách a večerných kreáciách. Ale keď siahne po nohaviciach, stojí to za to. Ako v prípade nohavicového kostýmu vo výraznej červenej farbe. Tento biznis look je sexy, vďaka farbe, aj tomu, že si pod sako vzala len podprsenku. Vy ho môžete upraviť na svoj obraz a doladiť tak, aby bol vhodný do zamestnania, ale pokojne aj na večerný banket.

Hviezdu Hry o tróny, herečku Emiliu Clarke...

Kaley Cuoco – Teória veľkého tresku

Veľmi ležérna a komfortná, ako stvorená na chladné jesenné dni je kombinácia herečky Kaley Cuoco z Teórie veľkého tresku. Blondínka skombinovala úzke čierne kožené nohavice s maxisvetrom v čiernej farbe. Jednoduché doplnky v podobe kabelky a členkových čižiem na podpätku robia z tohto stylingu ukážkovú možnosť na bežný deň.

Veľmi ležérna a komfortná, ako stvorená na...

Leighton Meester – OC Kalifornia

Nohavice dokážu byť veľmi elegantným prvkom dámskeho šatníka. Ukazuje to aj kombinácia úzkych čiernych nohavíc s pukom, ktoré siahajú po členky a voľnej telovej blúzky bez rukávov. Herečka Leighton Meester, ktorú slovenskí diváci spoznali vďaka seriálu OC Kalifornia, pridala aj predĺženú čiernu vestu. Celkový dojem pozdvihuje a pridaním sandálikov s priehľadným dezénom robí zo stylingu vhodnú možnosť aj na večerné podujatie.

Nohavice dokážu byť veľmi elegantným prvkom...

Ellen Pompeo – Klinika Grace

Pre herečku Ellen Pompeo z Kliniky Grace sú nohavice druhým domovom. Nosí ich veľmi často a nebráni sa im ani na červených kobercoch – väčšinou v podobe overalov alebo širokých nohavíc. Tu však ukazuje zaujímavú variáciu. Široké kulotové nohavice doplnené bielou košeľovou blúzkou bez rukávov sú letnou kombináciou, ale s výmenou obuvi za členkové čižmičky a doplnením napríklad tenučkého rolákového úpletu z nich môžete spraviť skvelý jesenný mix.

Pre herečku Ellen Pompeo z Kliniky Grace sú...

Meghan Markle – Kravaťáci

Herečka Meghan Markle je síce momentálne predovšetkým opisovaná ako priateľka princa Harryho, ale je to tiež talentovaná hviezda seriálu Kravaťáci a štýlová dáma. Spojenie jej čiernych legínsových kožených nohavíc a čierneho saka so zdôrazneným pásom je elegantné a zároveň veľmi sexy. Efektné sú telové topánky na podpätku s efektom šnurovania aj výrazný červený rúž.

Herečka Meghan Markle je síce momentálne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #seriál #inšpirácia #štýl #nohavice #herečky

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...