Najkrajšie hollywoodske obočie? Ako sa oň stará slávna majiteľka

Je herečka, modelka, ale o Camille Belle zvyknú médiá písať aj v súvislosti s jej krásnou tvárou a najmä dokonale tvarovaným obočím.

28.10.2017 08:00
Herečka Camilla Belle. Foto: ,
Herečka Camilla Belle.
debata (1)

Americká herečka je považovaná za dámu s priam dokonalou ozdobou tváre, o ktorú sa patrične stará. Patrí k dámam, ktoré stáli na počiatku trendu návratu hustejšieho a plnšieho obočia.

Semi-permanentná farba na obočie Tattoo Brow od... Foto: archív značky
Semi-permanentná farba na obočie Tattoo Brow od Maybelline. Semi-permanentná farba na obočie Tattoo Brow od Maybelline.

V rozhovore pre magazín US Weekly sa herečka priznala, že za svoje „oblúčiky“ vďačí dobrej DNA po mame. Vraj aj ona vždy mala husté obočie, o ktoré sa dobre starala. Robí to aj herečka, známa napríklad z filmu 10 000 pred Kristom.

„Základom je mať dobrý tvarovací a výživný gél na obočie a správnu kefku na úpravu. Dlhé roky spolupracujem s Brettom Fredmanom, ktorý má vlastné produkty na starostlivosť o obočie. Používam ich na dennej báze a mám od neho práve gél a kefku,“ uviedla pre magazín Belle.

Pri líčení vraj najčastejšie prihliada na podobu líčenia očí. „Dokážem sa s nimi naozaj hrať, keď vyrážam niekam na akciu. Ale v súkromí sa až tak silno nelíčim. Možno len jemnú linku a natočené riasy. To je podľa mňa dôležitejšie ako maskara,“ doplnila ešte návod na vlastné triky krásy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #oči #Camilla Belle #tvár #obočie #trik

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...