Ako sa starať o seba, keď príde dieťa? Triky a tipy od Cheryl Coleovej

V marci tohto roka sa stala prvýkrát matkou. Speváčka a televízna porotkyňa Cheryl Cole, ktorá je zároveň reklamnou tvárou veľkého kozmetického koncernu, sa rozhovorila o starostlivosti o krásu pre magazín Vogue

19.10.2017 09:00
Cheryl Cole Foto: ,
Speváčka a televízna porotkyňa Cheryl Cole pózuje fotografom v Cannes.
debata

Britská verzia slávneho časopisu vyspovedala niekdajšiu členku formácie Girls Aloud z toho, ako sa zmenili jej estetické návyky po tom, čo sa stala mamou a sústredila sa predovšetkým na materstvo. „Pravdou je, že posledné mesiace pre mňa neexistoval nejaký špecifický kozmetický režim,“ uviedla pre Vogue Cheryl Cole.

„Zo začiatku určite nemáte čas na nejakú špeciálnu starostlivosť. Všetko sa krúti okolo dieťaťa. Potom si poviete, bože na toto a na toto som zabudla,“ opísala svoje prvé mesiace starostlivosti o syna speváčka. Dodala však, že nikdy nezabudla pred spaním sa odlíčiť a vyčistiť pleť. Súčasťou jej starostlivosť o pleť je krém s ochranným faktorom, ale tiež veľa vody. Z luxusnej kozmetiky používa značku Skinceuticals a Decléor.

Coleovej sa tiež vraj osvedčilo používanie kokosového oleja. Ten je podľa nej vhodný takmer na všetko – pokožku tváre, tela, na vlasy, či na pozostatky tehotenstva v podobe strií. K nemu pridáva veľmi často aj takzvaný Bio-Oil, ktorý si pridáva do kúpeľa.

Hormonálne zmeny v tehotenstve podľa Coleovej urobia skvelú službu vlasom. Ale ak žena porodí a hormóny sa postupne ustália, zmení sa to aj v kvalite vlasu. Speváčka a porotkyňa z X Factor sa teda zamerala na hydratáciu a jemnosť – okrem spomenutého kokosového oleja používa tiež rozličné zábaly a masky. A po umytí zase trochu objemovej jemnej fixačnej peny od značky L'Oreál Paris, pre ktorú ako ambasádorka pracuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #starostlivosť #materstvo #zmena #Cheryl Cole

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...