Bacuľka Rihanna? Ako hviezda radí obliecť sa, keď máte 'tučný týždeň'?

Speváčku Rihannu v poslednom čase zvykli médiá kritizovať, že pribrala pár kilogramov. Jej zaoblenie síce nie je takmer vidieť, ale ona sama priznáva, že občas sa cíti plnšia než inokedy.

21.10.2017 08:00
debata
Speváčka Rihanna v kreácii Ralph &... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Rihanna Speváčka Rihanna v kreácii Ralph & Russo Couture.

„Dostala som do vienka telo, ktoré sa dokáže meniť zo dňa na deň. Jeden som schopná obliecť si elastický overal a na ďalší deň, alebo týždeň, hľadám niečo, čo je nadrozmerné, čo má trošku odstrihnué tu a tam, niečo s vysokým pásom, aby som mohla zakryť niektoré partie,“ uviedla hudobná diva pre US Weekly.

Speváčka Rihanna v uliciach New Yorku...
Speváčka Rihanna na uvedení novej kozmetickej...
+9Speváčka Rihanna zapojila pyžamovú estetiku aj...

Dvadsaťdeväťročná diva sa vraj s pomyslením na danosti svojej postavy oblieka každé ráno a v šatníku má viacero variácií odevov, aby takúto „výzvu“ zvládla. „Naozaj pozorne vnímam, ako sa správa moje telo, keď ráno idem do skrine vybrať si veci, ktoré si oblečiem na seba. Myslím si, že k móde by tak mal pristupovať každý – je to veľmi individuálna vec,“ vysvetlila Rihanna. Podľa nej sa treba seba opýtať, či má telo „štíhly“ alebo „tučný“ týždeň. Klásť si otázku, či je dobre zahaliť bruško, alebo napríklad opticky zoštíhliť ramená či predĺžiť nohy.

„Veľmi rada sa hrám so siluetami, ale myslím si, že úplne najdôležitejšie je obliekať si šaty, ktoré pre vaše telo urobia to najlepšie. Niečo, čo vám svedčí a čo vám vylepší postavu,“ dodala ešte Rihanna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Telo #nadváha #krivky #šatník #obliecť sa

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...