Zamatové pohladenie! 16 inšpirácií z jesenného trendu, ktorý zahreje

Mäkký, poddajný, hrejivý či luxusný - zamat v nás už na pohľad vyvoláva príjemné pocity a vnímame ho ako jeden z najzaujímavejších materiálov.

17.10.2017 09:30
debata
So zamatovým efektom vyzerajú mnohé súčasti... Foto: ZUZA KRAJEWSKA COPYRIGHT
zamat, trend, jeseň 2017, móda So zamatovým efektom vyzerajú mnohé súčasti šatníka luxusnejšie a príjemnejšie. Na snímke šaty z dielne Reserved.

Hoci najčastejšie prácu s ním bolo doposiaľ vídať na večerných či koktejlových šatách, dizajnéri so zamatom zamierili aj do dennej garderóby. Nohavice či blúzky so zamatovými detailmi, k tomu kabátiky, saká, ale aj niečo pre športové duše – zamatové mikiny či tenisky. To všetko nájdete v obchodoch s tovarom na sezónu jeseň-zima 2017/2018.

Zamatový trend v oblečení prináša do jesenných...
Modelka v kreácii z kolekcie Erdem na sezónu...
+13Tenisky na šnurovanie so stuhou so zamatovým...

Vo farebnosti prevládajú sýte a výrazné odtiene ako čokoládová, čierna, temná modrá či tmavozelená. Pridáva sa k nim vínová a šafránová, ale tiež dezény, v ktorých sú použité kvetinové motívy. Zaujímavou alternatívou pre dámy, ktoré netúžia po zamate na odeve, sú doplnky. Reč je napríklad o členkových čižmičkách, ale aj kabelkách či napríklad pokrývkach hlavy a šáloch.

Dámske členkové čižmy so zamatovým dezénom...
zamat, trend, jeseň 2017, móda Dámske členkové čižmy so zamatovým dezénom značky Kate Gray. Za 49,95 eura predáva Humanic.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #jeseň #trend #zamat #ženský magazín MiA #jeseň 2017

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...