Návrat kontúrky na perách? Nové líčenie prináša prekvapivé prvky

Móda na prehliadkových mólach dokáže byť v úprave žien veľmi striedma, jemná, ale aj výrazná a excentrická. Často zablúdi do minulosti a niekedy sa snaží vyzvať na boj budúcnosť.

25.09.2017 07:00
debata
zväčšiť Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke Moschino v... Foto: Reuters, Luca Bruno
Gigi Hadid Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke Moschino v Miláne.

Počas uplynulých dní na týždňoch módy vo svetových metropolách sa predviedlo niekoľko zaujímavých lookov. Jedným z najvýraznejších bol však ten, ktorý ukázala značka Moschino. Šou pod taktovkou dizajnéra Jeremyho Scotta bola opäť opulentná a teatrálna. Pozornosť si však získalo aj líčenie.

Modelka Gigi Hadid či ďalšie hviezdy súčasného modelingu sa predvádzali s parochňami kratučkých vlasov na spôsob 60-tych rokov. Zaujímavé však bolo tiež líčenie.

Dominantou sa stalo obočie. Výraznejšie klenuté a dôkladne vyfarbené a zahustené dotykom tužky vo farebnom tóne chĺpkov. Hoci mejkap pôsobil jednoliato, nedalo sa prehliadnuť kontúrovanie líc a zvýraznenie lícnych kostí.

Prekvapivé bolo aj líčenie pier, ktoré akoby sa zase vrátilo do 90-tych rokov, keď ešte ženským perám často dominovala kontúrovacia tužka a bola výraznejšie než odtieň samotných pier. Ktohovie, či možno hovoriť o trende, ale sila „moschinovského“ looku určite zamieša kartami aspoň v prípade mladšej generácie, ktorá rada experimentuje s líčením.

My odporúčame staviť na obočie a kontúry tváre, ale pri perách byť opatrnejší. Ideálne ich kontúrovať tónom tmavším len o jeden či dva odtiene, nie takým výrazne odlišným ako to bolo v prípade milánskej prehliadky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #vzhľad #pery #kontúrovacia ceruzka #Moschino

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....