Oblečte sa podľa vojvodkyne Kate: 2-krát ležérne a štýlovo

Obdivovaná, milovaná, žena, ktorú milujú médiá, bežná verejnosť, ale dokonca aj módni kritici. Manželka britského princa Williama, vojvodkyňa Catherine z Cambridge, je skrátka skutočný idol štýlu.

22.09.2017 07:00
debata

Vojvodkyňa Kate očarí nielen na spoločenských udalostiach a v gala, darí sa jej zaujať aj počas ležérnejších príležitostí, kde má šance ukázať svoj štýl v ľudskejšom svetle. Vo štvrtok sme priniesli dve inšpirácie na elegantnú a decentnú nôtu, inšpirovať vás však môže napríklad aj takto.

Džínsová lady

Nestáva sa to síce často, ale Catherine Middletonová sa na verejnosti objavila párkrát aj v nohaviciach. Šušká sa, že kráľovná Alžbeta II. to nemá veľmi rada, isté však je jedno – Catherine vie voliť triezvo a vkusne aj v takomto prípade. Keď pred časom navštívila Austráliu, obliekla si jednoduché úzke elastické džínsy a doplnila ich sakom lemovaným zlatými gombíkmi. Košeľová blúzka s ginghamovým vzorom len podčiarkla odľahčený charakter tohto vzhľadu. Dvojnásobná mama Catherine sa takto vystrojila na návštevu novozélandských vi­níc.

Wimbledon v bodkovanom šate

Nedávny turnaj vo Wimbledone bol opäť príležitosťou na to, aby sa vojvodkyňa Kate predviedla v ležérnejšom a sviežejšom looku. Jej stávka na biele šaty s výraznými čiernymi bodkami bola hravá, vtipná, a pritom veľmi vkusná. Podobného vzoru sa nemusíte báť ani v prípade, že ste už prekročili štyridsiatku – pôvabná brunetka je toho dôkazom. Stačia sandále (v prípade chladnejšieho počasia ich zameňte za lodičky) a k tomu masívnejšia kabelka. A nezabudnite na očarujúci úsmev – ten dodáva iskru každej módnej voľbe – či už ju robí britská vojvodkyňa, alebo bežná Slovenka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #štýl #oblečte sa podľa #ležérnosť #ženský magazín MiA

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...