Oblečte sa podľa vojvodkyne Kate: 2-krát elegantne a noblesne

Obdivovaná, milovaná, žena, ktorú milujú médiá, bežná verejnosť, ale dokonca aj módni kritici. Manželka britského princa Williama, vojvodkyňa Catherine z Cambridge, je skrátka skutočný idol štýlu.

21.09.2017 07:00
debata (3)

Už v čase, keď Catherine Middletonová bola len v pozícii budúcej nevesty britského následníka trónu, britské a následne aj svetové médiá ju sledovali ostražitým zrakom. Stala sa celebritou, no napriek tomu, že o nej písal bulvár, takmer vždy z toho vyšla veľmi pozitívne. Inšpirácia, ktorú poskytla bežným Britkám a ženám po celom svete, je podľa zástupcov módneho sveta nespochybniteľná.

Nehovoriac o tom, že Kate naštartovala aj záujem o módu domácich britských značiek, ktoré si s obľubou oblieka na štátne návštevy, ale aj oficiálne spoločenské príležitosti. Jej zmysel pre mieru, detail, ale zároveň aj schopnosť neohurovať zbytočne prehnane luxusnými kreáciami ju radia medzi inšpiratívne idoly hodné nasledovania.

Prinášame vám inšpiráciu na dva elegantné a veľmi decentné looky, ktorými sa môžete inšpirovať aj vy.

Elegantná na počkanie

Počet medzinárodných návštev a oficiálnych vystúpení na verejnosti sa od momentu, čo sa stala manželkou princa Williama, prehupol určite už cez stovku. Nie je ľahké zakaždým zažiariť, a pritom vyzerať elegantne a patrične. Vojvodkyni sa to darí aj vďaka stávke na jednoduché elegantné modely puzdrových šiat či modely s kruhovou sukňou. Veľmi často tiež siaha po ľahkých kabáto-šatách, ktoré spĺňajú spoločenský bontón a napriek tomu, že by sa to dalo očakávať, nepridávajú vek. Dôvod – stávka na svieže farby ako lila, pudrová, belasá či telová alebo fuksiová.

Úctivá dáma

Hoci vojvodkyňa Catherine najčastejšie podporuje domácu britskú módu nosením značiek ako Alexander McQueen, Erdem či Emilia Wickstead, nepohrdne ani klasickým chanelovským kostýmom či americkými módnymi značkami. Najmä ak navštevuje danú krajinu a odev vníma ako prejav úcty hostiteľom. Tvídové chanelovské šaty nie sú síce určené pre rozpočet slovenskej domácnosti, ale ich variácie v dostupnejších verziách určite áno. Do chladnejšej jesene sa hodí spojenie šiat a kabátika či skráteného saka. Jednoduché čierne lodičky a „listovka“ sú absolútne ideálnou voľbou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #inšpirácia #elegancia #štýl #oblečte sa podľa #ženský magazín MiA

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...