Päť doplnkov, s ktorými zakaždým osviežite vašu garderóbu

Niekedy stačí málo a vyzeráte akoby ste vášmu šatníku (respektíve odevom) vdýchli nový život.

19.09.2017 07:00
debata
Výrazná kabelka je jedným z doplnkov, ktoré... Foto: archív značky
Výrazná kabelka Výrazná kabelka je jedným z doplnkov, ktoré určite zafungujú v rámci stylingu. Na snímke model River Island.

Pri jesennej garderóbe nie je celkom možné, aby ste vlastnili niekoľko desiatok kabátov či svetríkov a striedali ich podľa ľubovôle. Nemusíte však smútiť, pretože aj správny odevný doplnok dokáže jednotlivým kúskom šatníka dodať nový impulz, osviežiť a zaujať. V sezóne jeseň-zima 2017 to skúste napríklad takto.

Široký opasok

Dokáže opticky predeliť siluetu a zvýrazniť ženské prednosti. Nosiť ho môžete nielen na širokej dlhšej blúzke alebo šatách, ale tiež na kabáte samotnom. Vyberajte však taký strih, v ktorom sa použitím opaska nevytvoria zbytočné záhyby a látka nebude odstávať.

Visiace náušnice

Dlhé náušnice prilákajú pozornosť k vašej tvári a šiji. Namiesto extravagantných plastových náušníc však siahnite po luxusne pôsobiacich krištáľových. Rozžiaria vašu tvár a v kontraste s tmavšími farbami jesene ako je fialová, vínová, kávová či čokoládová bude vyzerať naozaj úžasne.

Topánky s výrazným detailom

Či už sú to členkové čižmičky, populárne mokasíny alebo lodičky, myslite na jedno – popri neutrálnej klasike by ste túto jeseň mali mať doma aj jedny naozaj výrazné topánky. Jeseň býva ponurá a často temná aj v šatníku. Ak však odev doladíte extravagantnou obuvou, nadobudne váš styling nový rozmer.

Brošňa

Podobne ako pri náušniciach aj tu platí, že dekoratívne prvky dokážu v stylingu zázraky. Brošne sú ako stvorené na to, aby ste pridali trošku luxusu do klasického zapínacieho svetríka, na kardigan či kabát. Ak sa na to cítite, skúste výrazné a masívne kusy, prípadne si vyzdobte chlopňu kabáta alebo saka niekoľkými menšími ozdobnými brošňami.

Kabelka

Kvalitná, vkusná a zároveň štýlová. Taká by mala byť kabelka, ktorá dopĺňa jesenný či zimný styling. Ideálne je siahnuť po koženej verzii, nebojte sa farebných odtieňov a tiež vyskúšajte napríklad využitie materiálov ako je kožušina alebo zamat či brokát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #móda #odev #styling #doplnok

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...