Plavé vlasy si pýtajú po lete viac opatery. Možno aj zmenu farby

Máte plavé vlasy? Prirodzené je jedna vec, ale väčšina žien si svoje platinové kadere necháva pravidelne farbiť v kaderníckom salóne. Potom by ste mali vedieť, že po lete si pýtajú špeciálnu opateru.

17.09.2017 08:00
blondína, žena, kráska, idol, mobil, smartfón,... Foto:
Ako sa postarať o blond vlasy po lete?
debata

Zmena počasia, ale tiež dôsledky toho, čomu boli vlasy vystavené počas leta, sa pretavuje do ich kondície, ale aj farebnosti. Práve blond odtiene sa môžu vplyvom chlóru, morskej vody či klimatizácie zmeniť a nadobudnúť rozličné neželané odlesky či farebné tónovanie.

Toto obdobie je vhodné na farbenie, ale tiež na zmenu tónu. Aj vďaka príchodu chladnejších dní bude lepšie vyzerať, ak vaša hlava bude farebne sýtejšia a intenzívnejšia. Ak ste pravá blondínka, prípadne by ste mali nechať viac vyniknúť prirodzenú farbu. Veľa žien zvažuje na jeseň návrat k tmavším tónom.

Na plavých kaderiach by ste ho však nemali podstúpiť nárazovo, lebo efekt môže dopadnúť príliš extrémne, alebo pôsobiť neprirodzene. Odborníci navrhujú, aby ste túto zmenu podstúpili postupne s použitím farebných pigmentov ako „podkladovej“ bázy, na ktorú nanášate ďalší odtieň o pár týždňov.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #pôvab #blond #platinové

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...