Päť dôvodov, prečo by sme sa "tam dole" nemali holiť

Čo bolo ešte pred desaťročiami nemysliteľné, dnes celkom bežné. Preč s čo najväčším množstvom chĺpkov!

14.09.2017 13:00
ohanbie - rozkrok - ženy Foto:
Ilustračné foto.
debata (4)

Trend, za ktorý sa môžeme poďakovať pornopriemyslu. Ale chĺpky v oblasti genitálií nie sú len ozdobou, ktoré môžeme vyholiť úplne alebo čiastočne, ale majú svoju funkciu. Existuje teda niekoľko dôvodov, pre ktoré by sme holenie mali zvážiť.

Zápaly, zarastené chĺpky…

Ženy, čo sa pravidelne holia, poznajú ten problém: do kože zarastené chĺpky, zapálené folikuly, koža často reaguje „urazene“. Problémy, ktoré by ste inak nemali.

Lepší sex

Ochlpenie na ohanbí nie je len individuálnou záľubou, môže dokonca zlepšiť váš sexuálny život. Slúži na posilnenie a zachytenie telesných feromónov. Spôsobujú, že ste pre partnera (a on pre vás) ešte atraktívnejšia / atraktívnejší.

Priamy kontakt s kožou

Apropó sex: Ochlpenie ohanbia môže byť ochranou pred cudzími telesami alebo rôznymi, sexuálne prenášajúcimi kožnými ochoreniami, ako sú nevzhľadné genitálne bradavice – pretože znižujú priamy kontakt s kožou.

Potenie a umelina

Potenie a úzke oblečenie, možno aj z umeliny – keďže môže viesť k treniu, tým pádom aj k podráždeniu pokožky. Výrazne sa to zníži, ak si chlpy holiť nebudete.

Čas a peniaze

Tento argument vždy zaberie. Neholenie znamená ušetrený čas a peniaze. Pretože každý druh odstránenia chĺpkov čosi stojí a musí sa opakovať. Zas a znova…

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #atraktivita #holenie #ohanbie #bradavice #folikul #feromóny

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...