Dokonalý vzhľad pani Clooneyovej? Takto dámy, prezradila vizážistka

Je elegantná, príťažlivá, nádherná. Prívlastkov používaných v súvislosti s krásnou pani Clooneyovou je viac ako dosť. A niet ani divu.

06.09.2017 07:00
debata (3)
Amal Clooney počas návštevy festivalu v Benátkach. Foto: Reuters, ALESSANDRO BIANCHI
Amal Clooney počas návštevy festivalu v Benátkach. Amal Clooney počas návštevy festivalu v Benátkach.

Na festivale v Benátkach sa známa ľudsko-právna advokátka Amal Clooney-Alamuddin objavila po boku svojho manžela v nádhernej róbe Atelier Versace vo farbe lila. Šaty by však nevynikli bez špičkovej úpravy krásnej tváre libanonskej rodáčky. A o tú sa postarala slávna vizážistka Charlotte Tilbury.

Ako zistil portál Daily Mail, britská kozmetická odborníčka a majiteľka vlastného impéria krásy sa pochválila na svojom Instagrame, že Clooneyovú líčila osobne. Na jej tvári použila dokopy až 16 produktov z vlastnej kolekcie líčidiel.

George Clooney a Amal Clooney prichádzajú na...
George Clooney a  Amal Clooney prichádzajú na...
+6George Clooney a  Amal prichádzajú na benátsku...

Hoci ich nedostať na Slovensku, objednať cez internet je ich možné poľahky. Tilbury si tak určite spravila odkazom a tiež zábermi očarujúcej Amal skvelú reklamu.

Vizážistka tiež odtajnila, že základom dokonalého looku nie je vždy len jediný produkt. Napríklad na líčenie pier použila dokopy až tri rozličné odtiene rúžu, ktoré vrstvila. Pri líčení očí si však vystačila s krémovým očným tieňom z kolekcie Eyes to mesmerize. Nechýbala linka či maskara.

Pomerne čerstvá mamička síce mala vždy dokonalú pokožku. Odborníci však vedia, že ju má aj pomerne pórovitú. Na krytie tohto povrchu používa odborníčka okrem korektora aj krycí mejkap a púder, ktorý pleť dokonale zjednocuje a údajne funguje ukážkovo práve pod bleskami fotoaparátov. Dôkazom bude, že značku Tilbury milujú celebrity po celom svete.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #pokožka #tvár #Charlotte Tilbury #Amal Clooney

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...