3 hviezdne dôchodkyne, pri ktorých padnú sánky: Toto sú ich triky krásy!

Filmový festival v Benátkach je naklonený staršej generácii žien. Vidieť to aj na menách pozvaných hviezd, ktoré prichádzajú do mesta na vode predstaviť nové projekty.

05.09.2017 07:00
debata

Pri tejto príležitosti sa pred objektívmi objavilo trio slávnych herečiek. Každá z nich síce už dovŕšila sedemdesiatku (alebo ju dávno prekročila), ich forma je však obdivuhodná. Aké sú teda tajomstvá starostlivosti týchto troch známych žien?

Susan Sarandon (70)

Herečka Susan Sarandon pózuje fotografom v...

Čím je žena staršia, menej býva viac. Aj preto sa Susan Sarandon objavuje na verejnosti predovšetkým s nahým líčením a len veľmi jemnou úpravou. Nechce, aby líčenie pôsobilo ťažko a ako maska. Má šťastie, že jej príroda nadelila famózne gény a jej tvár vyzerá mladšie o celú generáciu, možno aj dve. Už dávnejšie sa vyjadrila, že ju mrzí, ako sa v mladosti stavala k slnečnej ochrane. Dnes si uvedomuje, že pleť treba chrániť pred slnkom a aj to robí. Bez krému s ochranným faktorom by vraj neopustila dom.

Helen Mirren (72)

Herečka Helen Mirren na filmovom photo-calle v...

Vždy milovala mejkap a líčenie a v prípade jej starostlivosti o pleť zohral hlavnú úlohu hydratačný krém. K tomu postupne pridávala produkty proti vráskam. Hoci je reklamnou tvárou značky L'Oreál Paris, tvrdí, že v líčení robí len to, pri čom sa cíti dobre. K ničomu inému ju nedonútia. Mirren prijala ponuku stať sa tvárou kozmetickej línie po tom, čo jej prisľúbili, že jej fotografie nebudú retušovať. V rámci výživy je podľa nej veľmi dôležitá voda. Pije jej dostatočné množstvo a nechýba jej ani osviežujúci sprej na tvár.

Jane Fonda (79)

Herečka Jane Fonda pózuje fotografom na...

Zanietená dáma, ktorá roky života venovala cvičeniu a zdravému životnému štýlu, vyzerá často mladšie aj o dve desaťročia. Na jej tvári nechýbajú vrásky, pretože Fonda sa bála príliš invazívnej estetickej operácie. Základom vždy pre ňu boli dobré krémy. A odborná starostlivosť. Ako hollywoodska hviezda si môže dovoliť navštevovať renomovaných odborníkov. Práve pod ich rukami pravidelne postupuje čistenie pleti a už niekoľko rokov aj regeneračné a omladzujúce kúry. Ide však o neinvazívne metódy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #krása #Benátky #vek #herečka #Jane Fonda #Susan Sarandon

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...