Prešľapy krásy slávnych žien: Toto dodnes ľutuje Aniston či Spelling!

Ženy rady experimentujú so svojím vzhľadom. A nielen to. Rady sa podriaďujú aj trendom, ktoré v danom období dominujú. Lenže, niekedy to môžu trpko oľutovať.

24.08.2017 07:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston na archívnom zábere.
debata (2)

Magazín People zozbieral vyjadrenia niekoľkých slávnych žien, ktoré hovorili na tému svojich „najoľutovanejších“ krokov v rámci starostlivosti o krásu. Niektoré z nich možno dobré poznáte aj vy. Tiež ich ľutujete?

Tori Spelling

Niekdajšia seriálová hviezda v časoch najväčšej slávy podľahla trendu vytrhávania obočia. Pamätáte si to dobre? Obočie sa trhalo a trhalo, ženy nosili nad očným oblúkom tenučké čiarky, niektoré si dokonca obočie nechávali tetovať. „Nikto mi nepovedal, že obočie sa raz vráti do módy. A ono je späť,“ uviedla pre portál herečka, ktorá je dnes päťnásobnou mamou. Podľa nej najviac na tomto kroku ľutuje, že nadobudnúť vytrhané obočie vôbec nie je také jednoduché. Už nikdy sa vraj nebola schopná vrátiť k prirodzenej hustote porastu, aký mala kedysi.

Diane Kruger

Kedysi slávna a žiadaná modelka, potom herečka. A predsa sa aj Krugerovej podarilo spraviť poriadny prešľap. Stalo sa tak v čase, keď sa po polročnej intenzívnej práci ocitla v New Yorku a nadobudla pocit, že potrebuje oživiť farbu vlasov. Zamierila do najbližšej drogérie a kúpila si produkt na domáce farbenie. Výsledkom vraj bolo, že prípravok zmenil jej odtieň na farbu tmavého bahna a Diane musela celý problém riešiť okamžite u kaderníka. Odvtedy vraj už nikdy neriskovala s domácim farbením.

Herečka Drew Barrymore na zábere z filmu... Foto: 20th Century Fox
143184 Drew Barrymore Herečka Drew Barrymore na zábere z filmu Nepobozkaná. Žeby takto vyzerala jej ofina aj v realite?

Cate Blanchett

Podobný príbeh sa viaže aj ku vzhľadu dvojnásobnej oscarovej víťazky Cate Blanchettovej. Údajne si v mladšom veku skúsila sama odfarbiť vlasy, ale výsledok dopadol príšerne. Namiesto žiadaného platinového odtieňa sa totiž po umytí a vysušení na jej hlave objavili medené pramene a dokonca vraj pár kaderí sfarbených dofialova.

Drew Barrymore

Odvážna a experimentujúca – hollywoodska herečka vraj vyskúšala takmer všetko. Aj v jej prípade sa však „zlyhanie“ viaže ku vlasom. Konkrétne ich úprave. Herečka nosila dlhší čas ofinu, ktorú si fénovala cez guľatú kefu a dodávala jej tak nečakaný objem. Výsledok bol vraj nesmierne komický, čo si uvedomila až keď si pozrela svoje fotografie o pár rokov.

Jennifer Aniston

Najväčšia ľútosť v rámci starostlivosti o krásu sa u hollywoodskej hviezdy viaže k slnečnej ochrane. Ako tvrdí, vždy milovala slnko, ale v mladosti nedbala až tak na ochranu. Ak by to išlo, vraj by sa vrátila v čase a hneď to zmenila. Dnes sa bez krému s ochranným faktorom ani nepohne z domu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #hviezda #ľútosť #herečka #prešľap

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...