Bielizňové tajomstvá Heidi Klumovej: Čo v jej skrini nenájdete?!

Heidi Klum je jedna z najsexi žien, matiek a podnikateliek na svete. Vo veku 44 rokov vyzerá skvelo a neostýcha sa predviesť spodnú bielizeň. Konieckoncov má vlastnú kolekciu.

27.08.2017 08:00
Heidi Klum Foto:
Modelka Heidi Klum na záberoch z reklamy na jej vlastnú líniu dámskej bielizne.
debata

Rodáčka z Nemecka sa o nej zhovárala s magazínom US Weekly a prezradila svoje vlastné tipy v rámci spodnej bielizne. Klasické biele nohavičky by ste u nej hľadali naozaj márne. „Veci, ktoré vnímam ako neatraktívne pre mňa a moje telo, sa snažím držať mimo môjho šatníka,“ vyhlásila Klum.

„Ak to vyzerá ako vrece, široké nohavičky, vyťahané tepláky alebo iné veci, ktoré nevyzerajú dobre, tak ich tam nechcem mať,“ pokračovala Klum. Priznala, že ak si oblieka minišaty, dá si na seba elastické trenkové nohavičky v prípade, že by prišiel vietor a nadvihol jej šaty. „Ale inak som úplne tanga človek. Skoro stále nosím tanga-nohavičky,“ prezradila.

Klum tiež nenosí často bavlnené kúsky bielizne. „Mám ich v mojej kolekcii, lebo ľudia majú bavlnu radi a žiadajú ju. Ale osobne som absolútny fanúšik čipky. Rada vidím a cítim čipku na svojom tele,“ konštatovala.

Slávna modelka, ktorá vo veku 44 rokov vyzerá naozaj výborne, prezradila ešte jeden recept. Na noc si vždy do postele oblieka podprsenku – hoci bez výstuže. Údajne tak lepšie držia prsia a obsah dekoltu sa tak nedeformuje ako pri spánku bez „opory“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #Telo #Heidi Klum #čipka #tanga #bavlna

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...