Masť na hemoroidy či mix rúžov - tieto triky používa slávny vizážista!

Jeho meno možno nie je také známe v európskych končinách, ale Amerika ho pozná dobre. Stojí totiž za vzhľadom jednej z ikon modernej americkej spoločnosti - Kim Kardashianovej.

22.08.2017 07:00
Kim Kardashian prišla v kreácii Vivienne Westwood Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian na archívnom zábere.
debata

Reč je o vizážistovi Mariovi Dedivanicovi, ktorý je vraj hlavným autorom a priekopníkom takzvaného kontúrovania v líčení. Jeho práca na tvári jednej z najznámejších žien sveta je inšpiratívna a láka pozornosť tisícok ľudí.

Známy vizážista sa nedávno objavil spoločne so svojou najslávnejšou klientkou aj na VIP workšope o líčení v New Yorku. Dvojica sa tam rozhodla odhaliť časť svojich trikov, vďaka ktorým je Kim Kardashian jedna z najfotografo­vanejších žien a tiež najoslavovanejších idolov krásy a súmernosti.

Americký magazín People sa na akcii zúčastnil tiež a priniesol niekoľko poznatkov, ktoré v rámci líčenia nepochybne prekvapia. Tu je aspoň časť z nich – možno vás inšpirujú k novým trendom či prístupu v rámci vášho líčenia.

Krycí krém nejde ako prvý

Podľa Dedivanovica nie je nutné maskovať pokožku množstvom krycieho krému. On sám nikdy s ním nezačína, hoci tak robí väčšina vizážistov. V jeho prípade sa štart líčenia týka očí a obočia, ktoré orámuje oblasť tváre a oka. Potom nasleduje aplikácia očných tieňov, korektor a až po ňom prichádza na rad mejkap. Za nimi potom dostanú konečne slovo pery. Prekvapením určite je, že vizážista nanáša krycí krém pod oči – tam pôsobí ťažko. „Na oblasť očného okolia využívam len ľahké korektory,“ uviedol.

Krk je dôležitý

V prípade zjednotenia tónu pokožky pomocou krycieho krému je, samozrejme, veľmi dôležité nalíčiť aj krk. Nanášať krém by sme mali prstami alebo hubkou a rozotrieť ho krúživými pohybmi smerom nahor. Prospieva to aj ako masáž krku.

Korektor treba namiešať

Podľa známeho vizážistu nestačí pracovať na pleti s jedným odtieňom korektora. On sám má vždy viacero a mieša ich dokopy, aby vytvoril žiaduci odtieň pre pokožku.

Linka si žiada hotovú vysokú školu

Očná linka je v prípade Kardashianovej vždy ukážková – vizážista hovorí, že dôvodom je aj fakt, že ju líči tak, aby sa nikdy nerozpila. Základom je korektor v krémovej konzistencie, po ktorom ešte nanesie rozjasňujúci púder. Očná linka nasleduje až po nich. Tenučká vrstva púdru pôsobí ako vrecia s pieskom a bráni tomu, aby sa linka „roztopila“.

Telový rúž

Jedným zo znakov vzhľadu televíznej celebrity je telový rúž. Hoci na trhu existujú stovky odtieňov od rôznych značiek, Dedivanovic tvorí vždy ten vlastný – konkrétne miešaním viacerých odtieňov.

Očné okolie

Jedným z dokonalých trikov na vrásky okolo očí či opuchnuté oči je masť proti hemoroidom. „Smrdí síce príšerne, ale funguje, napne pokožku,“ vysvetľuje odborník.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #líčenie #pleť #vizážista #trik #Mario Dedivanovic

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...