Pozrite si prvé kúsky z kolekcie Heidi Klumovej pre známy reťazec

Kolekcia "Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“ bude mať svetovú premiéru 7. septembra 2017 počas New York Fashion Week-u.

10.08.2017 14:30
debata (1)

Nemecká rodáčka už dávno nie je „iba“ slávnou modelkou. Svoje nadanie zúročuje v niekoľkých oblastiach a jednou z nich je aj dizajn.

Heidi Klum v ateliéri počas príprav kolekcie... Foto: Lidl
Heidi Klum Heidi Klum v ateliéri počas príprav kolekcie „Heidi & The City“.

Na tomto poli má za sebou niekoľko spoluprác – oblečenie pre katalóg Otto, topánky pre zanačku Birkenstock, šperky pre Mouawad, dráždivé kúsky pre Victoria's Secret. A je podpísaná pod vlastnou značkou spodnej bielizne Heidi Klum Intimates.

Začiatkom júna oznámil nemecký diskontný reťazec Lidl, že sa dohodol na spolupráci s modelkou a módnou návrhárkou Heidi Klumovou na kolekcii odevov.

Nemecká modelka s kúskami z kolekcie... Foto: Lidl
Heidi Klum Nemecká modelka s kúskami z kolekcie "Esmara by Heidi Klum".

„Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“ je názov prvej kolekcie Heidi Klumovej pre spomínaný reťazec. Kolekcia bude mať svetovú premiéru 7. septembra 2017 počas New York Fashion Week-u. Začiatok predaja kolekcie „Esmara by Heidi Klum“ bude 18. septembra.

Nemecká modelka s kúskami z kolekcie... Foto: Lidl
Heidi Klum Nemecká modelka s kúskami z kolekcie "Esmara by Heidi Klum".

Divoká ako New York a všestranná ako Heidi Klum, kolekcia zosobňuje mestskú módu s wow-efektom: leopardí blejzer a decentné topy, futrované bundy a superskiny džínsy, jemné čipky a kožené sukne, rozjasňujúca modrá a teplá koňaková farba. "Chcela som vytvoriť módu s wow-efektom, ktorá sa bude dať jednoducho kombinovať a vďaka ktorej bude každá žena vyzerať úžasne – a to všetko za bezkonkurenčné ceny,“ povedala Heidi Klum.

Ceny jednotlivých kúskov sa budú pohybovať od 7,99 eur do 19,99 eur. Bunda z pravej kože v motorkárskom štýle bude stáť 59,99 eur.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Lidl

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...