Krásna ako Rihanna! S jej kozmetickou líniou to už bude ľahšie

Slávna speváčka sa pripojí k hviezdam šoubiznisu, ktoré svoje mená spojili s kozmetickými radmi. Už v septembri bude na pultoch dostupná značka Fenty Beauty by Rihanna.

05.08.2017 14:00
Rihanna Foto: ,
Speváčka Rihanna.
debata

Rihanna (29) už v roku 2016 avizovala, že nielen pre svojich fanúšikov chystá líniu beauty produktov. A všetko nasvedčuje tomu, že jej kolekcia kozmetiky je už na svete. Na trh by sa mala dostať začiatkom septembra, konkrétne 8.9. Tento dátum svieti aj na jej Instagrame. Jej značka kozmetiky ponesie meno Fenty Beauty by Rihanna a slávna speváčka sa pre tento účel spojila s koncernom Kendo. Ako informuje magazín „WWD“ koncern mal hviezde za spoluprácu ponúknuť rovných 10 miliónov eur. Speváčka už svoje meno spojila napríklad s firmou Puma a spoločná kolekcia sa tešila obrovskému záujmu.

Svoje kozmetické značky majú aj ďalšie krásky šoubiznisu:

Krásna Austrálčanka Miranda Kerr už v roku 2009 priniesla na trh značku „Kora Organics“. Ide o prírodnú kozmetiku bez chémie vyrábanú výlučne v Austrálii. A práve tam sa teší obrovskej popularite, predáva sa v 400 predajniach.

V roku 2015 predstavila herečka Eva Mendes svoju kozmetickú líniu s názvom Circa Beauty. Ako hviezda uviedla, línia je inšpirovaná Hollywoodom starých čias a prináša produkty dekoratívnej kozmetiky.

Topmodelka Cindy Crawford takisto neodolala kozmetickému trhu a uviedla svoju anti-aging líniu s názvom „Meaningful Beauty“. Výsledky používania tejto línie sa podĺa sloganu, ktorý propaguje aj ona, dostavia už po štyroch týždňoch používania týchto produktov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kozmetika #Fenty Beauty by Rihanna

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...