Pre Mirandu Kerrovú sú poznávacím znamením! Chceli by ste jamky v líchach?

Jej tvár aj vďaka jamkám vyžaruje zvláštne kúzlo, ktoré dokáže opantať.

03.08.2017 09:30
Miranda Kerr pózuje fotografom v Tokiu. Foto: ,
Miranda Kerr a jej typické jamky v líchach pri úsmeve.
debata

Supermodelka Miranda Kerr (34) je zrejme najznámejšou kráskou s naozaj výraznými jamkami v líchach. Tie spôsobujú fakt, že jej tvár pôsobí milo a priateľsky. Človeku dodávajú jamky pri úsmeve zvláštne, priam nákazlivé kúzlo. A tak mnohé ženy práve po jamkám v líchach zatúžia. Čo ale, ak im ich príroda nenadelila?

Jamky v líchach sú trendom, všade na svete sú považované za veľmi akraktívny znak na tvári. A ako to už s trendami býva, túžia po nich aj tí, ktorí ich prirodzene do vienka nedostali.

Ako píše nemecký magazín Gala, jamky v líchach sa už dajú vyčarovať aj na požiadanie – ak máte odvahu a ľahnete si pod skalpel. 20-minút trvajúca operácia vám ich na líca pričaruje. Nie je však bez rizík, ako to býva aj pri iných podobných zásahoch. Odborníci zvlášť upozorňujú na nežiaduce asymetrie v tvári, ktoré môžu po zákroku vzniknúť.

Nie pre každého, kto zatúži po jamkách v líchach, sa operácia aj odporúča – ľudia s veľmi plnými lícami či s naopak, skôr prepadnutými, by si pod nôž ľahnúť nemali. Ako uvádza spomínaný magazín, cena operácie sa pohybuje od 700 do 1000 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miranda Kerr #jamky v líchach

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...