Leto sa nekončí a pýta si maxišaty. Máme 7 tipov, ktoré inšpirujú!

Leto vždy bolo aj bude o šatách. V dámskej móde hrajú prím - sú pôvabné, vzdušné, môžu byť romantické alebo roztopašne hravé aj sexy. A určite by ste nemali tento kus šatníka obchádzať.

26.07.2017 07:00
debata (1)
Dlhé šaty so vzorom sú na letnú sezónu ako... Foto: archív značky
Dlhé šaty so vzorom sú na letnú sezónu ako stvorené Dlhé šaty so vzorom sú na letnú sezónu ako stvorené - model na snímke Pietro Filipi.

Prázdniny sa pomaly ale isto prehupnú do druhej polovice, no o to väčšiu príležitosť máte vyskúšať ešte aspoň na pár dní obliecť model príťažlivých letných šiat. Na trhu sú nespočetné množstvá, variácie a druhy strihov či vzorov.

My odporúčame funkčné a pritom vizuálne efektné maxi-šaty, s ktorými sa letný deň môže stať naozaj skvelým, ak si vyberiete vhodný materiál aj príťažlivý vzor.

Úpletové šaty na ramienka s prúžkovaným vzorom...
Šaty s dlhým rukávom a výrazným kvetinovým...
+5Šaty s dlhým rukávom a výrazným kvetinovým...

Nosia sa kvetiny, to opakovať asi nemusíme – v kurze sú však aj prúžky a geometrické vzory, prípadne abstrakcia alebo akoby štetcom maľované potlače na jemných látkach ako je šifón, hodváb, syntetická organza či zmesové materiály.

Výhodou momentálne tiež je, že veľkú časť letných šiat nakúpite v zľavách. Ak nájdete nadčasový model, určite ich hrdo budete nosiť aj budúcu sezónu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #šaty #móda #zľava #pôvab #maxišaty

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...