Nohy musia byť v lete sexi, hlavne členky a päty

Nohy bez ponožiek, v sandálkch, žabkách alebo len tak, naboso... Teraz im treba venovať oveľa viac pozornosti.

19.07.2017 16:30
žena, nohy, Foto:
Ilustračné foto.
debata (2)

Venujte viac pozornosti členkom. Ozdobte ich retiazkou, módny hit z 90-tych rokov totiž slávi svoj návrat. Vyberte si – striebro či zlato, obe ozdobia sexi nohy. Tip-top sú retiazky na nohu s malým príveskom, ktorý sa hompáľa na členku. V takomto prípade sa členky oplatí ukázať svetu, ale musia byť pestované, nie zanedbané.

Pomoc, halux!

Halux valgus vzniká v dôsledku chronických chýb alebo preťaženia prednožia. Rolu tu hrá genetická predispozícia alebo nesprávne, príliš úzke či príliš vysoké topánky. Čo s tým? V počiatočnej fáze môžu progresiu deformity spomaliť špeciálne cviky, ortopedické vložky alebo dlahy. V neskoršom štádiu pomôže už len operačná korekcia. Pri miniinvazívnej technike sa prevedú len 3–4 štichy.

Krok za krokom

Ak chcete mať pekné nohy, musíte pokračovať krok za krokom. Začnite kúpeľom nôh. Do lavóra pridajte trochu morskej soli a olivového oleja. Pokožka bude vláčna a pripravená na ďalšie kroky. Nasleduje odstránenie tvrdej kože, pomôžte si škrabkou. Celkom jednoducho to ide aj so špeciálnymi peelingovými ponožkami. Vďaka nim sa po aplikácii zvyšok kože odstráni celkom sám od seba. Na nohy teraz čaká hydratačný krém a potom nechty. S bezfarebným lakom nič nepokazíte, najmä, ak v lete preferujete príliš pestré farby. Nechty budú pôsobiť pestovane a budú sa aj krásne lesknúť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kúpeľ #chodidlá #retiazka #členky #škrabka #halux #prednožie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...