V podprsenke rovno na ulicu? Je to trend, dámy. Takto sa nosí!

V podprsenke na ulicu? Zdá sa vám, že niečo podobné by ste nikdy nespravili? Ak máte rada módne trendy a cítite sa dobre aj odhalená, do toho! Je to horúci hit.

23.06.2017 07:00
debata
Podprsenkové topy, tzv. bralette, sa nosia toto... Foto: archív značky
Podprsenkové topy, tzv. bralette, sa nosia toto leto naozaj v hojnom počte. Podprsenkové topy, tzv. bralette, sa nosia toto leto naozaj v hojnom počte. Model na snímke je Mohito.

Dizajnéri si na aktuálnu sezónu pripravili niekoľko sexy prvkov v šatníku. Popri perforovaní, prestrihoch či transparentných materiáloch sú to aj „braletky“ – poslovenčený názov sme odvodili od toho anglického – tzv. bralettes.

Ide o podprsenkové topy, ktoré sa nosia ako súčasť odevu a často kombinujú tak, aby vytvárali sexy a štýlový dojem. Základný tvar je trojuholníkový ako pri klasickej bezvýstužovej podprsenke, populárne sú však aj kúsky s predĺženým spodným lemom, ktorý môže siahať až k pupku.

Podprsenkové topy, tzv. bralette, sa nosia toto... Foto: archív značky
Podprsenkové topy, tzv. bralette, sa nosia toto leto naozaj v hojnom počte. Podprsenkové topy, tzv. bralette, sa nosia toto leto naozaj v hojnom počte. Model na snímke jeZara.

Na trhu sú braletky v kompletoch – rovnaká farebnosť aj vzor ako pri sukni či nohaviciach. Nechýbajú však ani luxusné čipkované, alebo saténové, popri nich sa potom nosí káro, bavlnené či zamatové podprsenky, ktoré efektne vyzerajú napríklad v spojení s ležérnym ľahkým sakom či kardiganom.

Braletky môžete nosiť aj kabát či tričko alebo tuniku s výrazným výstrihom. Efektne ukážu aj so širokými či háremovými nohavicami. Dobrý tip sú nohavice s vysokým pásom, ktoré vlastne zjemnia a obmedzia oblasť odhalenej kože.

debata chyba

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...