Lenny zdedila tipy na krásu po známej mame aj čipernej babičke

Českú speváčku Lenny dlho vnímali predovšetkým ako dcéru Lenky Filipovej. Jej úspech a talent však potvrdilo nedávno aj vyhlásenie cien Anděl.

22.06.2017 13:00
Speváčka Lenny. Foto: ,
Speváčka Lenny.
debata

Mladá talentovaná autorka si odniesla domov hneď štyri sošky a neskrývala nadšenie. Za pár rokov, čo sa objavila v hudobnej brandži, už stihla dorásť do podoby mladej a príťažlivej dámy a tiež dospieť. Pre Žena.pravda.sk prehovorila Lenny o starostlivosti o seba samu. So smiechom priznala, že niekedy je nulová, pretože život muzikantov nie je o veľmi správnej životospráve.

„Na druhej strane sa vždy snažím odlíčiť, naniesť si ošetrujúci krém, masku aspoň raz-dvakrát týždenne. Skrátka sa o pokožku starať. Priznám sa, že sa dosť riadim mojim vlastným telom. Nemám to tak, že každý týždeň v stredu si dám masku – keď chcem, zájdem si na masáž, alebo na kozmetiku. Počúvam sa,“ prezradila Lenny.

Keďže aj jej mama pôsobí desiatky rokov v šoubiznise, časť rituálov starostlivosti prevzala aj od nej. Línia vraj siaha ešte ďalej. K babičke sympatickej Lenny. „Moja babička oslávila 90. narodeniny a každý, kto ju vidí, tomu neverí. Má o pätnásť rokov mladšieho priateľa, je to strašne čiperná osoba. Asi je to také prirodzené v celej našej rodine. Ultimátnym kľúčom je sebanaplnenie,“ vysvetlila mladá speváčka. „Ak robíme to, čo nás baví, tak sa cítime dobre, sme spokojní a vyžarujeme to. Potom už to, či si dáte viac alebo menej hydratačný krém nie je také zásadné. Ale moja mama je veľký poctivec v starostlivosti o pokožku, takže aj toto zohráva istú rolu, zdedila som to od nej,“ doplnila Lenny.

Speváčka Lenny. Foto: Garnier
Speváčka Lenny. Speváčka Lenny.

Na horúce leto a predovšetkým početné koncerty, ktoré ju čakajú predovšetkým v open-air priestoroch a na festivaloch má vždy pripravený opaľovací krém. Líči sa vraj až na poslednú chvíľu. „Áno, v aute, možno to znie strašne, ale snažím sa nalíčiť čo najneskôr. Aj tak potom idem na javisko a všetko to stečie,“ zasmiala sa a zároveň spomenula na jednu príhodu z minulého roka.

„S mamou sme hrali na letnom festivale a skysli sme v nejakej zápche. Šli sme krokom a dorazili na akciu tak neskoro, že sme sa nestačili nalíčiť, ani obliecť. Takže sme vyrazili na pódium v kraťasoch, nenalíčené. Pripadali sme si hrozne, ale publikum to možno ešte viac ocenilo. Aj preto moja rada znie, že dokonalosť nie je nutná, lepšie je dbať o seba tak prirodzene, budovať si pozitívny prístup a dávať telu, čo si samo vypýta,“ uzavrela pôvabná Lenny, ktorá je vďaka svojej prirodzenosti a mladistvému šarmu lokálnou tvárou kozmetickej značky Garnier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #leto #krása #líčenie #gény #Lenka Filipová #Lenny

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...