Bežné tričko trikrát inak? Takto budete za štýlovú hviezdu

Aj vy máte pocit, že klasické tričko sa dá nosiť tak akurát s džínsami alebo teplákami do fitka? Prípadne ho občas pridáta k legínsom a sukni. Ale možností je oveľa viac.

12.06.2017 15:00
debata
Kombinovať tričko môžete aj s výraznou sukňou.... Foto: archív značky
Kombinovať tričko môžete aj s výraznou sukňou. Model na snímke Marks & Spencer. Kombinovať tričko môžete aj s výraznou sukňou. Model na snímke Marks & Spencer.

Štylisti, ktorí pracujú na prehliadkach známych značiek, ukázali v tejto sezóne niekoľko variácií kombinovania klasického trička v dennej garderóbe. A nepochybne zaujali.

Tričko s večernou sukňou

Áno, napríklad značka Dior uviedla svoje feministické tričká na mólo s nádhernými vyšívanými sukňami až po zem. Honosné modely s rozšíreným strihom, riasením či transparentné – to všetko v kombinácii s jednoduchosťou tričkovej klasiky dostalo netradičnú odľahčenú podobu. A zároveň to vyzeralo perfektne. Môžete skúsiť aj vy.

Kombinovanie trička a širokej sukne funguje na... Foto: archív značky
Kombinovanie trička a širokej sukne funguje na jednotku. Model na snímke Pietro Filipi. Kombinovanie trička a širokej sukne funguje na jednotku. Model na snímke Pietro Filipi.

Tričko ako podklad pod šaty

Biela klasika, ale aj vzorované topy s krátkym rukávom sa môžu nosiť ako podkladové „bázy“ pod šaty s letným strihom a na ramienkach či s naberanými rukávikmi. Kombinovanie dvoch kusov odevu sa oplatí skôr k večeru alebo v chladnejších dňoch leta. Spojiť klasické elastickejšie tričko a šaty na ramienka však pokojne môže byť aj zaujímavou variantou na spoločenskú akciu.

Tričko nad pupok

Vráťte sa do mladistvých čias a zviažte si voľnejšie tričko do uzlíka nad pupkom. Takto môžete kombinovať kus odevu so sukňou, ale aj širokými nohavicami či džínsami. Hodia sa k tomu tenisky, ale aj sandále na vysokom podpätku, preveste cez plece malú koženú kabelku a do ruky vezmite odľahčený blejzer. Budete vyzerať ako Newyorčanka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #tričko #kombinácia #ako nosiť

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...