7-krát letná garderóba podľa hviezd: Toto by vám nemalo chýbať!

Šatník prázdninových dní obsahuje predovšetkým ľahšie materiály a kratšie či odhaľujúcejšie strihy. Ale leto nie je len o pláži či horúčave.

09.06.2017 07:00
debata

V teplejšej časti roka tiež treba byť patrične vybavený a mať k dsipozícii niekoľko kusov odevov, ktoré sa dajú využiť na rozmanité príležitosti. My sme sa inšpirovali svetom hviezd a vybrali sedem z nich, ktoré môžu byť dobrým príkladom letného šatníka. Takže čo by ste si mali zaobstarať?

Áčkové šaty s potlačou ako Elle Fanning

Výrazný farebný motív na šatách môže pôsobiť až príliš urputne, ale netreba sa ho obávať. Grafika, animované motívy či variácie na známe kresby a portréty sa nosia. Herečka Elle Fanning predviedla podobný model z dielne Prada v marhuľovej farebnej verzii. Doplnok v podobe sandál na výrazných podpätkoch fungoval bezchybne.

Herečka Elle Fanning v áčkových šatách s... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Elle Fanning Herečka Elle Fanning v áčkových šatách s výrazným grafickým motívom.

Nohavicový overal ako Eva Green

Overaly patria k jari aj letu. Ak odhalíte ramená, budete sexy. Je lepšie voliť model, ktorý zdôrazní driek, prípadne siahať po farbe, ktorá opticky postave pomôže. Herečka Eva Green má kyprý dekolt a v jej prípade bola stávka na čiernu správnou voľbou.

Herečka Eva Green v čiernom nohavicovom overale... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Herečka Eva Green v čiernom nohavicovom overale bez ramienok. Herečka Eva Green v čiernom nohavicovom overale bez ramienok.

Košeľové šaty ako Jacqueline Bisset

Zrelá dáma a bývalý filmový sexidol Jacqueline Bisset si zachováva svoju eleganciu. Biele košeľové šaty s naskladanou sukňou sú vkusné, mladistvé a pritom akcentujú horúce ročné obdobie.

Herečka Jacqueline Bisset v košeľových šatách s... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Jacqueline Bisset Herečka Jacqueline Bisset v košeľových šatách s nadýchanou sukňou.

Odhalené bruško ako Diane Kruger

Najmä mladšie ročníky rady odhaľujú svoje prednosti. Alebo ploché brušká. Vyriešiť to môžete topom nad pupok či nadýchanou blúzkou s naberanými rukávmi. Alebo si môžete ako herečka Diane Kruger obliecť šaty, ktoré disponujú prestrihom v oblasti drieku.

Herečka Diane Kruger predviedla model šiat s... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Diane Kruger Herečka Diane Kruger predviedla model šiat s odhaleným bruškom. To sa však nosí odhalené aj s pomocou kratších topov či blúzok.

Džínsy a ĺa 70-te roky ako Isabelle Huppert

Ani v letnom šatníku by nemali chýbať džínsy. Slimfitovú klasiku vystriedali modely s rozšírením, niektoré dokonca zvonové – evokujúce dobu 70-tych a 80-tych rokov. U zrelších dám rozhodne zafungujú ako omladzujúci prvok.

Herečka Isabelle Huppert v džínsoch na spôsob... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Herečka Isabelle Huppert v džínsoch na spôsob 70-tych rokov. Herečka Isabelle Huppert v džínsoch na spôsob 70-tych rokov.

Pestré minišaty ako Michelle Williams

Minišaty sú súčasťou výbavy na leto. Nemusia však byť klasické – nosí sa áčkový strih, ale aj výrazné vzory a potlače, pracuje sa s rozličnými materiálmi, nielen klasickou bavlnou. Populárnym prvkom je zips na prednom dieli – namiesto tradičného gombíkového zapínania.

Herečka Michelle Williams v minišatách s... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Michelle Williams Herečka Michelle Williams v minišatách s výraznou potlačou.

Letné šaty s potlačou ako Elizabeth Moss

Aké by to bolo leto bez romantických dlhých šiat s nežným vzorom? Herečka Elizabeth Moss stavila na bielu farbu a jemný vzor a výšivku. Bezchybný vzhľad doplnili výraznejšie červené doplnky.

Herečka Elisabeth Moss v letných šatách s... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herečka Elisabeth Moss v letných šatách s jemným vzorom. Herečka Elisabeth Moss v letných šatách s jemným vzorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #hviezda #žena #móda #šatník #oblečte sa podľa #leto 2017

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...