Kyprá ako Kardashianka, plochá ako Klum? Tieto plavky sú pre vás!

Plážová garderóba je neoddeliteľnou súčasťou leta. Hoci mnohé ženy v hlavách riešia, ako v plavkách či bikinách vyzerajú a ťažkajú si medzi kamarátkami, že by potrebovali schudnúť alebo spevnieť, jedno je isté – do plaviek sa počas leta navlečie takmer každá.

06.06.2017 07:00
plavky - trend - postava - leto 2017 - postava...
Aké plavky si vybrať na letnú sezónu?
debata

Magazín MiA vybral známe ženy, dámy z rozličných generácií, ktoré ukazujú, že na pláži sa dá vyzerať skvelo. A nemusíte hneď mať miery 90–60–90. Každá z nich má totiž trošku iný typ postavy. Nájdete sa v nich? Nech sa páči – časť prvá je venovaná Venušiam aj dámam s rovnou a štíhlou figúrou.

Pestrý vzor vždy pomôže pri optickom vylepšení...
Rovná figúra bez kriviek potrebuje výrazný vzor...
+18Akcentovať štíhly driek môžete aj nohavičkami...

Venuša ako Kim Kardashian

Obdivovaná a zbožňovaná. Hoci táto populárna Američanka patrí ženám s kyprejšími tvarmi, jej postava je typickou ukážkou figúr a la Venuša. Driek definuje a rozdeľuje postavu s kyprým poprsím a masívnejším zadočkom. Kardashian veľmi dobre vie, že jej pristanú najmä bikiny so zaväzovaním, podprsenkové topy s jemným zdobením či trojuholníkové nohavičky s viazaním.

Ak máte podobné tvary, no ste o niečo štíhlejšia, môžete si dovoliť aj vysoko vykrojené nohavičky. Čo sa týka jednodielnych modelov, fungujú také, ktoré sú strihovo (zavinovanie, diagonálne vrstvenie látky) alebo opticky predelené v drieku a zdôrazňujú ho.

Televízna celebrita Kim Kardashian má postavu... Foto: Profimedia
plavky - trend - postava - leto 2017 - postava ako Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian má postavu Venuše. Je ľahké vybrať pre ňu plavky, ale nehodia sa jej úplne všetky.

Rovná figúra ako Heidi Klum

Dlhonohá, štíhla, s krásnou postavou – ale keď sa prizriete bližšie, uvedomíte si, že Nemka Heidi Klum je vlastne „rovná ako lata“. Dámy s podobnou postavou často riešia aj fakt, že majú menšie prsia. Pomôže im zdobenie, aplikácie v podobe volánikov, nášiviek či strapcov.

Na spodnom diele fungujú zase šnúrky na uväzovanie po bokoch. Opticky postave pomôžu aj výraznejšie potlače či horizontálne prúžky, no s definovaným driekom v strihovom vyhotovení.

Modelka Heidi Klum je dlhonohá, štíhla a tak... Foto: Profimedia
plavky - trend - postava - leto 2017 - postava ako Heidi Klum Modelka Heidi Klum je dlhonohá, štíhla a tak trochu bez definovaného drieku či bokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #bikiny #Kim Kardashian #Heidi Klum #plavky #postava #leto 2017 #ženský magazín MiA

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...